StoryEditorOCM
Sport28. KOLO

Posedarski Vitezovi u petak dočekuju uvijek neugodne Vodice, u igru se vraća i kapetan Luka Klanac

Piše Ivica GJERGJA
9. svibnja 2024. - 15:22

Na domaćem terenu u Posedarju Vitezovi su gazde, a tako se očekuje i da budu u nadolazećoj utakmici s uvijek neugodnim Vodicama koje vodi mladi i perspektivni trener Klaudijo Vuković. iako je Vuković izdanak NK Šibenika, ima zadarske, točnije zemuničko (otac) – polačke (majka) korijene.

Za ovaj susret trener viteza Ivan Šimurina ništa ne prepušta slučaju, pripreme su odrađene dobro, skeniran je protivnik u gotovo svim segmentima igre te njegove dobre i slabe strane. Raduje ih vijest da se nakon dugo vremena, ne odmah na početku susreta, ali tijekom igre, vraća kapetan Luka Klanac koji je još na rehabilitaciji od operacije koljena.

-Naš „brod“ ima pravi smjer, znamo što treba raditi i kako igrati nakon što smo dobro posložili način njihove igre. Nećemo se dati uvući u njihovu stupicu. Kao svaki susret do sada i u ovaj idemo na pobjedu. Pobjeda nam treba jer želimo do kraja prvenstva zauzeti mjesto među prvih pet u ligi. Na nekih pola sata u igru ćemo uvesti i našeg kapetana da se na neki način pripremi za sljedeće prvenstvo. Pozvao bi naše vjerne navijača da dođu na utakmicu i podrže nas u osvajanju nova tri boda, kazao je Šimurina.

Susret HV Posedraje – Vodice igra se u petak u 17 sati u Posedarju.

Sudac: Mario Soldić

Pomoćnici Kurtović i Tolić 

Delegat: Mario Jurić

23. svibanj 2024 07:32