StoryEditorOCM
RegionalSTATUS NA FEJSU

Ubojstvo u Splitu: otac se oprostio od sina porukom koja para srce. ‘Luka, ostavio si neizbrisiv trag za sobom...‘

Piše Split SD
25. veljače 2024. - 21:02
Svijeće zapaljene podno Torcidinog murala na Plokitama i fotografije tragično stradalog mladićaSaša Burić/Cropix

- Ljudi naši dragi... Jednog lijepog dana Katija i Toni su spojili srca i silno se zavoljeli, od tog zajedničkog srca stvorili su srce koje je veliko kao kuća, ma šta kuća, veliko kao svemir, i svemir je malen za to srce. To je srce u kojem je bilo mjesta za sve. Toliko koliko smo ga svi voljeli, to srce je je toliko i voljelo nas. To srce je kucalo u predivnom tijelu našeg predivnog djeteta. Luka mu je bilo ime, kao sigurna luka za sve, kao luka mira, ljubavi, mirisa, molitve...

image

Svijeće zapaljene podno Torcidinog murala na Plokitama i fotografije tragično stradalog mladića

Saša Burić/Cropix

- Što je bitno i najbitnije kao luka jednostavnosti, luka u kojoj si mogao biti samo privezan konopima za obalu i ništa, ništa zboriti ni riječi izustiti, njegov osmjeh je sve rekao. Veliko njegovo srce će zauvijek biti tu među nama. Kako je Oliver pjevao: Trag u beskraju, to je taj trag, neizbrisivi trag koji je ostavio za sobom. Hvala vam svima od srca za sve lijepe riječi, misli, podrške, molitve, suze, zagrljaje, pomoći... - napisao je otac ubijenog 22-godišnjaka.

Tragedija koja je potresla Split i Hrvatsku slama srca. Susjedi, prijatelji, građani izražavaju svoju tugu:

- Svi smo uz vas, u molitvama i mislima. Neka vam dragi Bog da snage da izdržite ovu bol i nepravdu. Dragi Luka, počivaj u miru Božjem. Neka te anđeli čuvaju. Obitelji iskrena sućut.

- Nemam riječi.... Jao onom komu se dogodi, a svima može... Pokoj Vječni djetetu! Obitelji sućut

- Tuga velika.... Dragi Luka počivao u miru Božijem, roditeljima, prijateljima i obitelji iskreno saučešće, dao vam Gospodin snage da izdržite ovu veliku bol, nepravdu i patnju.

- Dragi Luka, bila je čast poznavati takvog iskrenog i neiskvarenog momka. U raj poveli te anđeli. Ocu materi Bančićima i svima koji su te volili i poznavali iskreno saučešće.

To su samo neki od više stotina komentara na tragediju u kojoj se ugasio život 22-godišnjeg mladića.

27. travanj 2024 23:01