StoryEditorOCM
ForumNE DAJE INTERVJUE

Petra Nižetić prvi put progovorila zašto su suprug i ona nakon 7 godina napustili Ameriku i što joj fali: Jeee, pa o čemu pričamo, ja sam u kratkim rukavima!

Piše Mozaik SD
16. studenog 2022. - 18:48

Zaštitno lice zimske kolekcije splitske dizajnerice Monike Sablić postala je Petra Nižetić Mastelić. Monika i Petra poznaju se još od splitskih srednjoškolskih dana, tako da je ova kombinacija bila logičan slijed Monikinog omiljenog načina rada s ljudima koje dobro poznaje.

image

Mladenci Frano i Petra u društvu Monike Sablić na dan vjenčanja

Joško Ponoš/Cropix

Petra Nižetić svojom pojavom uvijek budi pažnju, riječ je o ženi koja je itekako stilski zanimljiva, osim toga, bivša voditeljica i producentica vodi i zanimljiv privatni život, koji intrigira javnost.

Splićanka je zbog velike ljubavi život u Hrvatskoj zamijenila onim u SAD-u, a gostujući u IN magazinu po prvi je put otvoreno pričala o odluci da se s obitelji, suprugom i dvojicom sinova koje je ondje rodila, nakon sedam godina vrati kući.

Iako smo Petru godinama bili navikli gledati na malim ekranima, ona je odavno medijska pojavljivanja svela na minimum, a dokaz tomu je podatak kako je posljednji intervju dala prije gotovo jednog desetljeća!

image
Duje Klarić/Cropix

"Sedam godina sam provela u Americi, vratili smo se ima pola godine. Ne radim nikakav javni posao koji bi promovirala i prezentirala, tako da sam stay at home mum, kako bi rekli. Privatni život ne volim provlačiti po medijima..." - ispričala je Petra novinarima Nove TV.

Odluka da Ameriku zamijene Hrvatskom, kaže Petra, nešto je najbolje što su učinili.

"Jeeeeee pa o čemu pričamo, evo sredina 11. mjeseca ja sam još u kratkim rukavima, djeca su se kupala do neki dan na Bačama, ma divota!

image
Joško Ponoš/Cropix

Ne kažem da nema stvari koje mi fale iz Amerike, ali kad smo suprug i ja razmišljali o povratku, definitivno smo prvenstveno bili fokusirani na djecu i kvalitetu života koju ćemo njima pružiti‘‘ - otkriva Petra. 

Ne skriva da baš uživa u majčinstvu i priznaje da su sinovi njezina najveća radost, a život u Hrvatskoj i blizina obitelji nešto što im je baš željela pružiti tijekom odrastanja.

image

Nerazdvojan tandem, kume, prijateljice, sve: Marijana Batinić i Petra Nižetić

Biljana Gaurina/Cropix

"Sama sebe znam uštipniti i upitati se je li moguće da sam ja mama dvoje prekrasnih dječaka?! Nekad mi bude nevjerojatno, jer teška je ta tranzicija, izgubiti slobodu odjednom i bit mama 24 h dnevno! Ali isto tako, to je jedna svemirska ljubav koja se ničim drugim ne može mjeriti i srce mi je puno. I znam da će prebrzo odrasti, zato uživam u svakom trenutku koliko god mogu..." - ustvrdila je Petra Nižetić Mastelić.

image
Livio Andrijić/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix
image

S mamom Tamarom ispred splitskog HNK

Vojko Bašić/Cropix
image
Livio Andrijić/Cropix
image

Marijana & Petra

Ranko Šuvar/Cropix
image
Livio Andrijić/Cropix
27. travanj 2024 20:35