StoryEditorOCM
ForumKAZALIŠTE MORUZGVA

Bake nikad nisu bolje izgledale! Na novoj predstavi Ecije Ojdanić svi su gledali samo u našu zgodnu misicu, mladu baku

Piše SCENA SD
1. listopada 2023. - 12:41

Kazalište je oduvijek bilo ogledalo stvarnosti, a jedna od najupečatljivijih slika koju stvara je ona o bračnim odnosima. Zahvaljujući novoj predstavi „Ništa im neće bit‘“, nastaloj u produkciji Kazališta Moruzgva, zagrebačko kazalište Vidra sinoć je bilo mjesto uzbuđenja, emocija i dobre zabave.

Publika je popunila dvoranu do zadnjeg mjesta kako bi uživala u priči o zgodama bračnog para koji se nakon odlaska djece iz roditeljskog doma susreće s izazovima bračnog odnosa.

image

Ecija Ojdanić i Frano Mašković

Predstava je donijela svježu perspektivu kazalištu s originalnom pričom i odličnom glumačkom postavom, Ecijom Ojdanić i Franom Maškovićem. Tijekom predstave su se izmjenjivali smijeh i suze, glumci su briljirali svojim izvedbama na pozornici, oduševljenje je bilo zarazno, a ovacije su se širile dvoranom.

Uzbudljivu noć prepunu ovacija i dobre energije nisu propustili ni: Vinko Brešan, Krešimir Dolenčić, Ksenija Marinković, Goran Grgić, Petra Kurtela, Anđa Marić, Aldo Tardozzi, Ivan Goran Vitez, Ivan Leo Lemo, Nevena Rendeli,

image

Nevena Rendeli

Doris Šarić Kukuljica, Željka Udovičić i mnogi drugi.

image

Anđa Marić

Međutim sve su oči bile uprte i našu bivšu misicu Maju Cvjetković koja je izgledala predivno u uskoj modroj haljini. Miss Hrvatske 2005. godine Maja Cvjetković (36) prošle godine se je pohvalila da je postala baka.

image

Maja Cvjetković

Naime, Maja se prije šest godina udala za drniškog poduzetnika Andriju Kevića (55), s kojim je prije toga bila u vezi tri godine, a Andrijina najstarija kći Marija rodila je malu Emu, pa je tako i Maja postala baka. 

26. travanj 2024 22:33