StoryEditorOCM
ĐiradaZA BUBNJEVIMA

Bivši košarkaš Roko Leni Ukić stiže u Zadar! U D8 Rock cafeu u petak nastupa sa svojim bendom Stereotrip iz Splita

Piše M. K.
12. ožujka 2024. - 09:37

Umirovljeni hrvatski košarkaški reprezentativac, nekadašnji NBA igrač i član KK Split kojega je nedavno na oproštajnoj utakmici srdačno pozdravila i zadarska publika - Roko Leni Ukić dolazi u Zadar u D8 Rock cafe na svirku sa svojim bendom "Stereotrip"!

image

Stereotrip D8 Rock cafe

Stereotrip D8 Rock Cafe/Slobodna Dalmacija

Alternativni rock bend iz Splita, koji je počeo s radom krajem 2019. godine oformili su Marko Petrović i Roko Leni Ukić kojima su se ostali članovi Ante Madunić na gitari i Antonio Vuletić na klavijaturama, pridružili nešto kasnije.

U lipnju 2023. bend je izdao album prvijenac naslova “Mimo svijeta”, sniman u mostarskom studiju "Pavarotti", na kojem se našlo 11 pjesama.

Saša Karabatak i Ivan Božanić (Pips Chips & Videoclips) producenti su materijala, a Božanić je miksao i masterirao album.

image

Stereotrip D8 Rock cafe

Stereotrip D8 Rock Cafe/Slobodna Dalmacija

Singlovi kao sto su Suze, krv i znoj, Oslobodi me, te Oči od stakla, već su zaživili među odabranom publikom koju bend neumorno stiče na redovitim koncertima.

Od jesen 2023. godine i zvučna slika benda je maximalno pojačana priključkom sjajnog gitariste i prijatelja benda, Ive Tudora koji je redovit gost na koncertima.

image

Stereotrip D8 Rock cafe

Stereotrip D8 Rock Cafe/Slobodna Dalmacija

Bit će gušt vidjeti opet Ukića u Zadru, ali ne više pod koševima, već za bubnjevima koje svira od malih nogu što nije čudno kad se zna da dolazi iz rock,n,roll obitelji.

Koncert Stereotrip se održava u petak 15. ožujka s početkom u 22 sata, ulaz je slobodan.

27. travanj 2024 02:06