StoryEditorOCM
Regijapomahnitali ratar

Otac i sin pobjegli pa nasrnuli na četiri policajca, otac jednog teško ozlijedio kosilicom

Piše vijesti sd
20. svibnja 2024. - 12:24
A.K. (1962.) zaustavio se automobilom u blizini obližnjeg dvorišta u kojem je uzeo alat za košenje te policijskom službeniku nanio teške tjelesne ozljede (ilustracija)Afp

Četiri policijska službenika su ozlijeđena, od kojih jedan teško, u jučerašnjem događaju koji se odvio na području Gračanice. Njih su, kako je neslužbeno potvrđeno za Klix.ba napali otac i sin koji su uhićeni.

Kako je potvrđeno iz Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona, njihovi službenici iz Gračanice jučer su uhitili A.K., rođenog 1962. godine, i H.K., rođenoga 2001. godine, obojica iz Gračanice, piše Klix.ba.

Za njih, kako je navedeno iz kantonalne policije, postoji osnovana sumnja da su toga dana u Gračanici, počinili kazneno djelo sprečavanja službene osobe u vršenju dužnosti.

"Navedene osobe su pružile aktivni otpor policijskim službenicima prilikom obavljanja njihovih redovnih poslova i zadataka, dok je A.K. tom prilikom nanio tešku tjelesnu ozljedu policijskom službeniku PS Gračanica, zbog koje je zadržan na daljnjem liječenju u UKC-u Tuzla", naveli su iz Uprave policije MUP-a TK.

image

 Policijski službenici u Gračanici imali su težak zadatak (ilustracija)

Afp

Precizirali su da su u navedenom događaju tri policijska službenika zadobila ozljede o čijem stupnju se liječnici Doma zdravlja Gračanica nisu izjasnili i oni su upućeni na kućno liječenje.

O događaju je obaviješten kantonalni tužitelj, a potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici PS i OKP PU Gračanica. uhićeni će nakon izvršene kriminalističke obrade uz izvještaj biti predani Kantonalnom tužiteljstvu u Tuzli na daljnje postupanje.

Prema neslužbenim informacijama do kojih je došao Klix.ba, uhićeni su otac i sin, a jedan od njih ranije se automobilom odbio zaustaviti policijskim službenicima tijekom redovne kontrole.

Nakon što su se dali u potjeru, jedan od počinitelja događaja, točnije A.K., zaustavio se automobilom u blizini obližnjeg dvorišta u kojem je uzeo alat za košenje te tom prilikom policijskom službeniku nanio teške tjelesne ozljede.

image

Otac i sin su uhićeni (ilustracija)

Zeljko Puhovski/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 19:38