StoryEditorOCM
Crna kronikadrama kraj zagreba

Teška nesreća: Kamionom usmrtio 12-godišnjakinju nedaleko kuće pa u šoku vikao: ‘Ljudi, pomagajte! Spasite curicu!‘

Piše Vijesti sd/ K. Žabec/JL
21. svibnja 2024. - 15:10

NOVO: Jutarnji list doznaje kako je kamion koji je prevozio zemlju s gradilišta trgovačkog centra udario 12-godišnji djevojčicu koja je na mjestu preminula. Nesreća se dogodila na samom ulazu u Dugo Selo. 

Prvi susjedi su čuli udarac, a zatim zapomaganje vozača kamiona koji je vikao: "Ljudi, pomagajte!".

Nesreća se dogodila u vrijeme kada djeca idu u školu, a s tragično stradalom djevojčicom u društvu je bila još jedna djevojčica koja nije ozlijeđena. Odmah poslije nesreće, obližnjom cestom vozio se liječnik koji je odmah stao te pokušao pomoći nesretnoj djevojčici. Okrenuo ju je na bok, ali je mogao samo utvrditi da je preminula.

Djevojčica je poginula 300-tinjak metara od kuće u kojoj živi.

Vozač, koji ima oko 25 godina, bio je u potpunom stanju šoka. "Što mi se to dogodilo? Zašto se bavim ovim poslom? Spasite curice, spasite curicu", vikao je vozač kamiona, kažu nam susjedi.

image
Damir Krajac/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix

Policija je izvijestila o prometnoj nesreći koja se dogodila u Dugom Selu, a u kojoj je nažalost poginulo dijete.

"Danas, 21.5.2024. oko 12.05 sati, Dugo selo, Rugvicka, dogodila se prometna nesreca u kojoj su sudjelovali teretno vozilo i dijete koje je smrtno stradalo", kratko su izvijestili iz policije.

Prema prvoj policijskoj informaciji nesreća se dogodila oko 12.05 sati u Rugvičkoj ulici u Dugom Selu.

U tijeku je očevid.

Užas, jako smo potreseni. Curica je išla iz škole. Čuli smo strašan udarac, došli smo među prvima tamo. Doktor koji je bio u prolazu odmah je došao pomoći, ali rekao je da je djevojčica u teškom stanju. Vidjeli smo vozača, urlao je i galamio. Nadali smo se da će joj uspjeti pomoći, rekla je susjeda o nesreći u Dugom Selu u utorak oko podneva, prenose 24 sata. 

- Ne postoje riječi koje mogu izraziti dubinu tuge koju osjećam zbog nenadoknadivog gubitka dječjeg života. U ovim teškim trenucima, želim roditeljima uputiti najdublju sućut i podršku. Želim da znate kako sam uz vas mislima i u molitvama. Neka vam ljubav i uspomene koje imate na vaše dijete pruže snagu i utjehu. Neka vaše dijete počiva u miru, a vi pronađite snagu u zajedništvu i podršci svih onih koji vas vole i brinu za vas - objavio je gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian.

Kako je kratko objavila zagrebačka policija, dijete je smrtno stradalo u nesreći u kojoj je sudjelovao kamion u 12.05 sati.

image
Damir Krajac/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 09:50