StoryEditorOCM
Promo arhivNAJBOLJI POKLON ZA NJU I NJEGA

Vrijeme je za uživanje, jer sjećanja nastaju - upravo sada

Piše PROMO
16. prosinca 2017. - 07:42

Dok se gradom širi čaroban odsjaj šarenih lampica i miris klinčića, a naši domovi nagovještaju aromu vanilije i cimeta, sve smo okruženiji nasmiješenim licima. Toplina, koja kao da široko obgrli sve ljude, čini ovo doba najljepšim dijelom godine. 

Otmjeni domjenci koji odzvanjaju kucanjima finih čaša, prilika su da se pokažemo u najboljem svjetlu i iz ormara izvučemo najdragocjenije, posebno za ovu prigodu čuvane, komade. Miomirisi parfema kao da se dulje zadržavaju u zraku, a ako je ikad postojala prilika za savršeni crveni ruž - to je sada. 

I uza sva događanja kojima obiluju pretrpani rasporedi, nekako smo smioniji, opušteniji i sretniji. Jer kad prođu svi obavezni i neobavezni događaji, slijede trenuci druženja s najbližima, budući da je ovo vrijeme ljubavi jedino u godini koje izaziva one famozne leptiriće u trbuhu, čak i ako nismo svježe zaljubljeni. 

Vrijeme je nade u kojem nema mjesta brzini, nego se prepuštamo uživanju, a koliko god hladno bilo vani, najviše topline dolazi iznutra. U takvom stanju, želimo svoju ljubav podijeliti i pokazati onima koji su je itekako zaslužili, pa za najdraže posebno biramo što će ih dočekati pod ukrašenom jelkom. I tako odabir pada na ono čime će se istaknuti u masi, jer to ionako već čine u našem svijetu.

Dobar odabir modnih detalja uvijek je bio ključan i predstavljao "točku na i" svake odjevne kombinacije, ma koliko klasična ili moderna ona bila. Za nju ćemo tako odabrati svilenu Croata maramu u njoj omiljenim bojama koja će, unoseći lepršavost, podići svaki stil na višu razinu, istovremeno joj pružajući toplinu u hladnim danima.

Njemu će najdragocjeniji dar biti Croata kravata. Dokazat će mu koliko je visoko u njezinim očima... možda čak i više od nježnih riječi. Žena koja svojem muškarcu odabire kravatu pokazuje mu koliko ga poznaje. 

Uz ovako osobne darove, i ona i on moći će zablistati u najduljem danu u godini koja ubrzo stiže. Stvorit će još mnoštvo novih, predivnih sjećanja koja nastaju – upravo sada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:19