StoryEditorOCM
Promo arhivCITY CENTER ONE

City Mix and Match za modnu inspiraciju

5. prosinca 2017. - 13:06

Inspirirajte se na City Mix and Matchu!

Super je imati mjesto na kojem se mogu doznati baš svi fashion, beauty i lifestyle trendovi, prikupiti savjeti poznatih stilista i priznatih urednika i pronaći prijedlozi za savršen šoping koji će upotpuniti vaš ormar i kozmetičku torbicu. Super je imati mjesto na kojem ćete dobiti preporuke za najbolje knjige koje jednostavno morate pročitati, filmove koji se ne propuštaju i svjetske destinacije koje ćete odmah poželjeti posjetiti. Super je što jednostavno trebate utipkati www.citymixandmatch.hr i otvorit će vam se novi svijet inspiracije kojem ćete se poželjeti stalno vraćati.

City Center one otišao je korak dalje i donosi vam inspirativni portal u kojem ćete savjete o odijevanju zajedno s prijedlozima za najbolji šoping dobiti od poznatog dizajnera i stilista Roberta Severa te stilistice Silvije Dvornik. "Knjiški moljac" Branko Matijašević rado će vam otkriti svoje književne favorite te uz njegove preporuke sigurno više nećete u svoje ruke uzeti lošu knjigu. Čovjek koji je proputovao gotovo cijeli svijet - Hrvoje Ivančić, samo za čitatelje City Mix and Matcha donosi priče, anegdote, savjete i nezaboravne uspomene iz svojih omiljenih destinacija diljem svijeta.

U listu svojih web favorita dodajte citymixandmatch.hr i inspirirajte se baš svaki dan.
 

 


 

U City stigla Pandora
Potražite svoj novi omiljeni komad nakita u trgovini Pandora. Veliki izbor narukvica, privjesaka, naušnica, ogrlica i prstenja sjajno će se uklopiti uz svaku odjevnu kombinaciju te joj dati svoj posebni modni pečat. Ovaj poznati svjetski brand modnih dodataka čeka vas na prvom katu City Centera one.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:48