StoryEditorOCM
Promo arhivnova kolekcija

Mephisto za najudobniju jesen

Piše PR
22. rujna 2017. - 14:57
1Originals_Mephisto

Sinonim za udobnost i trajnost, poznati francuski brand obuće predstavio novu kolekciju jesen-zima
 
Tipičan francuski šik, jednostavnost vrhunskog dizajna, tenisice s elementima starog zlata, retro gležnjače od brušene kože, elegantna senf boja….nositi autentičnu, ručno rađenu, kvalitetnu, pomalo retro obuću, sve je više “coolandtrendy”, a kada se takav modni akcent spoji s filozofijom brenda poznatog po „najudobnijim cipelama na svijetu“ - Mephisto naprosto osvaja ovu sezonu!
 
Kada je kvaliteta u pitanju MEPHISTO je beskompromisan. Svaka se cipela pojedinačno ručno izrađuje u Francuskoj, što je u današnjem svijetu sintetičke obuće i masovne proizvodnje, rijedak i značajan kuriozitet.
 
Koristeći soft-air tehnologiju pomaže u otklanjaju problema umornih stopala, bolova u leđima i mišićima, pa čak i kod glavobolje, uz savršenu udobnost i nakon dugotrajnog stajanja ili hodanja.Mephisto koristi najkvalitetniju prirodnu teleću kožu, a đon svake cipele izrađen je od prirodnih materijala kao što je kaučuk ili lateks.
 
Osnovan 1965. u Francuskoj, Mephisto je izvanredan spoj tradicionalne zanatske izrade cipela i napredne tehnologije, a njihova obuća gotovo revolucionarna u svojoj inovativnosti. Od svojih početaka do danas ne odstupaju od filozofije korištenja najkvalitetnijih materijala i izrade trajne obuće iznimne udobnosti.
 
MEPHISTO-SHOP u Splitu posjetite na adresi Dobrić 3.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:57