StoryEditorOCM
Promo arhivLux-Factor

Moje tetovaže ponovno blistaju uz Tattoo Nano Shock profesionalnu njegu za tetovaže

Piše PR
14. rujna 2017. - 10:00
lux0

Prelijepi crteži na našem tijelu koji nam toliko znače i imaju veliku simboliku za nas – tetovaže su naša intimna uspomena na koži, ali i modni dodatak. No, kako se prije tetoviranja moramo dobro informirati o cijelom postupku, tako nakon tetoviranja moramo pravilno i temeljito njegovati svoju kožu. Samo njegovane (stare i nove) tetovaže bit će istinski lijepe i privlačne. Tattoo Nano Shock je profesionalna njega za tetovaže, koja njeguje kožu nakon postupka tetoviranja, održava živost boja, ali i vraća prekrasne nijanse starim tetovažama. 

Prije i nakon 2 tjedna redovitog korištenja Tattoo Nano Shock:

Nalazi se u modernoj kutijici koja toliko lijepo izgleda da je već pravi hit na Instagramu. Tattoo Nano Shock kremu za tetovaže obožavaju domaće i svjetske trendseterice, zvijezde i influenceri, koji uz pomoć nje održavaju ljepotu svojih tetovaža i raskoš njihovih boja. Ova bogata krema prekrasno miriše (poput kolačića od kakaa), pravi je užitak za nanošenje, brzo se upija i raskošno njeguje kožu, koja je nakon korištenja kreme glatka, elastična, meka i gipka. Čak i ako nemate tetovaže, ova krema savršeno njeguje kožu tijela.

Njega kože Tattoo Nano Shock kremom istinski je beauty ritual u kojem treba uživati i uzeti nekoliko trenutaka samo za sebe i svoju kožu – obožavat ćete sve - teksturu, miris i sastojke. U ovoj su kremi prekrasni sastojci koji savršeno njeguju kožu – kakao maslac, shea maslac, bademovo ulje, vitamin E... Njihova moć je ujedinjena u ovaj jedinstveni proizvod vrhunske kvalitete, koji čuva i blagotvorno djeluje na vašu kožu nakon samog postupka tetoviranja, čuva tetovaže da ne izblijede te kožu održavaju prekrasno svilenom. 

Lana Klingor Mihić, vlasnica PR agencije Klinka

Imam neke tetovaže koje su s godinama malo izblijedile, malo su se crte spojile, to se jednostavno događa s tetovažama, ali cijeli taj proces je u stvari puno bolji od kad koristim kremu za njegu tetovaže Lux-Factor Tattoo Nano Shock.

Žanamari Perčić, pjevačica

Za dobro jutro i za laku noć moja tetovaža dobije tretman kremicom Lux Tattoo Nano Shock. Zato u zadnjih par tjedana izgleda bolje nego ikad! Volim ovakva mala kozmetička čuda i miriše odlično!

Zašto koristiti kremu Tattoo Nano Shock?

Svaka tetovaža ima posebno značenje za pojedinca i na početku, nakon tetoviranja ona je lijepa i sjajna. Neadekvatnom njegom tetovaža postepeno blijedi i više ne izgleda onako kako bi željeli. Jasne linije postaju nejasne, boje manje izražene, a koža suha i naborana. Da, se tako nešto ne bi dogodilo potrebno je tetoviranu kožu pravilno njegovati, a u tome će vam pomoći krema Tattoo Nano Shock, koja tetoviranu kožu optimalno vlaži, sprječava sušenje, uklanja mrtve stanice, kožu štiti od štetnih sunčevih zraka, te djeluje protuupalno i antibakterijsko.

Koji sastojci u Lux-Factor kremi pružaju sjajnu i postojanu tetovažu?

Krema ima potpuno novu patentiranu formulu za pojačanu njegu svih tipova tetovaže. Sinergijski rad kvalitetnih sastojaka štiti osjetljivo i ranjivo područje, te osigurava čiste linije i jasne boje. Revolucionaran antioksidans polidatin pruža optimalnu njegu nadražene kože jer uništava slobodne radikale i djeluje protuupalno. Osim toga odličan je u sprječavanju bora i starenja kože. Dodatak vitamina E djeluje nježno i hranjivo, te štiti kožu od slobodnih radikala.
Shea maslac regenerira stanice kože, djeluje antibakterijsko i na taj način sprječava razvoj infekcije. Hidratizira kožu, čini je mekšom i sprječava isušivanje. Kakao maslac ublažava upalne reakcije, te štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja. Vrlo koristan sastojak u stvaranju kolagena i elastina koji imaju blagotvoran učinak na obnavljanje stanica kože. Bademovo ulje ima bogat postotak vitamina A, B1, B2 i B6, koji smiruju kožu, ublaže upalu, smanjuju osjećaj iritacije i ubrzavaju regeneraciju suhe kože. Krema sadrži visoki zaštitni faktor koja kožu štiti od štetnih UVA/UVB zraka, koji uzrokuju boranje i starenje kože.

Kako na adekvatan način zaštitit svoju tetovažu?

Upravo sada krema za njegu tetovaže Lux-Factor Tattoo Nano Shock naručite po promocijskoj cijeni s čak 50% popusta, samo na Lux-Factor.com ili pozivom na broj 01 330 93 65.
 
30-dnevna garancija!

Ne vjerujete kupovini putem interneta? Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 18:48