StoryEditorOCM
Promo arhivLux-Factor Tattoo Nano Schock

NOVO: Prva profesionalna njega za lijepu i njegovanu tetovažu!

Piše PR
6. studenog 2017. - 09:00
Tattoo01

Od davnina ljudi vole ukrašavati svoje tijelo tetovažama. Tetovaže su kroz povijest nosile različite oblike snažne simbolike na društvenoj razini, a danas predstavljaju intimnu poruku koja je toliko važna da je želimo ispisati na vlastitoj koži. Doista, tetoviranje je prava umjetnost, a tetovaže i na muškarcima i na ženama koji ih nose izgledaju prekrasno – posebno na onima koji ih nose s ponosom i stilom.

Međutim, tetovirana koža, jednom kada je date oslikati i ispisati, više nije kao koža na ostatku vašega tijela. Tetoviranje je invazivan postupak – bolan, naporan i krvav. Postoje rizici za zdravlje i zbog toga se prije tetoviranja morate jako dobro informirati o čitavom postupku, ali i o njezi tetovirane kože nakon tetoviranja.

O čemu voditi računa prije i neposredno nakon tetoviranja?

Tetovirana koža, tijekom 14 dana nakon postupka (a za postupak morate izabrati provjeren, profesionalan i besprijekorno čist studio), prolazi kroz fazu cijeljenja nalik površinskoj rani. U razdoblju zarastanja tetovaže izbjegavajte depilaciju, pilinge i bilo kakva trljanja kože. Prvih 5 do 7 dana izbjegavajte aktivnosti koje potiču pojačano znojenje jer znoj može inficirati ranu.

Važno je da 2 do 3 puta dnevno svoju novu tetovažu mažete antibakterijskom masti, a kad je počnete prati, činite to samo vrlo blagim neutralnim sapunom. U razdoblju zarastanja, ako friška tetovaža dodiruje odjeću, nosite čistu, prozračnu pamučnu odjeću. Iako će tetovaža biti prekrivena zaštitnom folijom, kada ste kod kuće, potrudite se da bude otkrivena i bez kontakta s odjećom.

Zašto je važna profesionalna njega namijenjena upravo tetoviranoj koži?!

I nakon što svježa tetovaža zaraste, koža će na tom mjestu ostati suha i osjetljiva, neko vrijeme će oko crteža ili natpisa rubovi biti blago crveni, a moguće je da se javi osjećaj svrbeži, koji je sličan sunčevim opeklinama. No ne brinite, to je sasvim normalna faza liječenja i cijeljenja oštećene kože. Zbog svega ovoga, potrebno je na vrijeme osigurati sigurnu i učinkovitu njegu. Ta njega mora biti profesionalna i namijenjena upravo njezi tetovirane kože. Najbolji izbor je – Lux-Factor Tattoo Nano Schock – bogata, raskošna, izdašna krema s vrhunskim sastojcima za njegu tetovaža.

Osim što učinkovito njeguje nadraženu kožu koja je svježe tetovirana, Lux-Factor Tattoo Nano Schock krema idealan je izbor i za stare tetovaže koje su izblijedile i čiji su rubovi postali nejasni. Ona će vratiti jasnoću oblika, nijanse i rubove starim tetovažama.

Nove tetovaže počnite njegovati Lux-Factor Tattoo Nano Schock kremom 3 tjedna nakon tetoviranja (prije toga, morate mazati antibakterijskom masti), a stare tetovaže krenite njegovati odmah.

Također, tijekom ljeta važno je tek napravljenu tetovažu ne izlagati suncu (mogla bi izblijediti). Ako je ipak izlažete suncu, zaštitite je najvišim faktorom 50+ te svakako svakodnevno mažite Lux-Factor Tattoo Nano Schock profesionalnom njegom, koja štiti od UVA i UVB zraka.

Prije i nakon 2 tjedna redovitog korištenja Tattoo Nano Shock:

Po čemu je tako posebna Lux-Factor Tattoo Nano Schock njega za tetovaže?

To je prva profesionalna krema za njegu tetovaže s patentiranom formulom za sigurnu njegu i blistav izgled. Ona dolazi u modernoj zaštićenoj ambalaži, u pakiranju od 60 ml.
Bogate je teksture koja se savršeno razmazuje i brzo upija u kožu. Ima prekrasan miris po kakau (zahvaljujući jednom od vrijednih sastojaka – kakao maslacu). Nanošenje ove kreme je istinski užitak i ugodan beauty ritual, prilikom kojeg ćete uživati u mirisu, osjetu i rezultatu. Krema sadrži Polydatin, snažan antioksidant, prirodni prekursor rezveratrola (polifenola grožđa), koji ima veliku moć u obnavljanju i cijeljenju stanica i široku primjenu u industriji proizvoda ljepote visoke kvalitete. Osim toga, krema sadrži još niz vrijednih sastojaka koji njeguju kožu, hrane je, čuvaju njenu fleksibilnost i podatnost, djeluju protuupalno i potiču regeneraciju. To su – shea maslac, bademovo ulje, vitamin E, cink...

Dakle, Lux-Factor Tattoo Nano Schock krema, ako je redovito počnete koristiti 3 tjedna nakon tetoviranja održava čiste linije, žive boje i jednakomjernost tetovaže, a starim tetovažama vraća život. Štiti kožu od UVA/UVB zraka te od starenja kože. Održava optimalnu hidrataciju i sprječava isušivanje, uklanja mrtve stanice kože, djeluje antibakterijski i protuupalno.
 

Kako se koristi?

Za njegu svježe napravljenih tetovaža, preporuča se korištenje kreme 3 tjedna nakon tetoviranja. Nanesite tanak sloj kreme na kožu, te je laganim pokretima, nježno umasirajte barem 2 puta na dan (nemojte grubo trljati). Za održavanje već postojećih i starih tetovaža, preporučuje se korištenje jednom ili dva puta dnevno.

Područje tetovaže nježno očistite mlakom vodom. Ne usmjeravajte jaki mlaz vode direktno na tetovažu. Kožu nježno obrišite ručnikom – ne potežite, nego tapkajte. Nanesite tanak sloj Tattoo Nano Schock kreme te je nježno umasirajte u područje tetovaže.

Zašto obične kreme neće djelovati poput ove?

Zato jer tetovirana koža ima drugačije potrebe od "obične" kože. Hidratantne kreme (čak i one vrlo skupe i kvalitetne) naprosto nemaju ovakve mogućnosti. Često sadrže parfeme i druge sastojke koji mogu dodatno izazvati nepotrebne alergijske reakcije. Ako koristite neprimjerene proizvode za njegu tetovirane kože, može se dogoditi da tetovaža izblijedi i izgubi jasnoću, linije izgledaju mutnije i zamagljene, dođe do prekomjernog ljuštenja i pucanja kože te do bakterijske infekcije ili alergijske reakcije.

Tetovaže su prekrasni ukrasi na vašem tijelu i zato su zaslužili profesionalnu i vrhunsku njegu namijenjenu upravo njima.

Kako na adekvatan način zaštitit svoju tetovažu?

Upravo sada krema za njegu tetovaže Lux-Factor Tattoo Nano Shock naručite po promocijskoj cijeni s čak 50% popusta, samo na Lux-Factor.com ili pozivom na broj 01 6700 137.

30-dnevna garancija!

Ne vjerujete kupovini putem interneta? Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 22:42