StoryEditorOCM
Promo arhivLux-Factor 4D Hyaluron

Otkrivamo: Kako spriječiti nastajanje bora?

Piše PR
20. srpnja 2017. - 10:00
Hyaluron01

Bore, tanke linije… male ili velike, duboke ili plitke…već sa prvim pojavljivanjem razmišljamo o tome kako ih se riješiti. Uz malo mašte i pravilnu njegu možemo usporiti njihov nastanak, pa čak ga i zaustaviti. Kako bi sa njima imale što manje briga, donosimo vam nekoliko korisnih savjeta.   

Prehrana 
Za pravilnu njegu vašega tijela i lica vrlo je važna pravilna prehrana uz pomoć koje si možete osigurati vječnu mladost, te spriječiti starenje kože i nastajanje bora. Bore možete spriječiti jedete li grčki jogurt, bademe, borovnice, kelj, losos, tunu, ciklu i barem jednom dnevno popijte jednu šalicu zelenog čaja. Ovo su jedini izvori vitamina koji nakon konzumiranja usporavaju proces starenja kože. Sadrže sve antioksidanse koje su svakodnevno potrebni vašem tijelu. Također je potrebno piti dovoljno tekućine kako bi koža iznutra bila hidratizirana tokom cijelog dana. 



Pravilna njega kože
Nakon pravilne prehrane vrijeme je za pravilnu njegu kože. Redovito čistite kožu, uklonite svu šminku svaku večer prije odlaska u krevet, ali pazite da kod čišćenja ne budete pregrubi. Da bi koža bila sjajna i čista, barem jednom na tjedan priuštite si piling lica, a vrlo važnu ulogu ima i prava krema. Preporučamo kremu protiv bora Lux-Factor 4D, koja će postati vaš vjerni saveznik u borbi protiv bora.    

Zašto je volimo?
U vrlo kratkom vremenskom razdoblju vidljivo smanjuje i puni duboke bore i tanke linije na čelu, oko očiju i usana. Sadrži bademovo ulje visoke kvalitete, koje na prirodan način nahrani stanice kože, izjednačava tonus kože, te poboljšava njezinu strukturu. Krema nije testirana na životinjama i namijenjena je svim tipovima kože.

Kako djeluje?
Idealna kombinacija 100% prirodne hijaluronske kiseline i senzacionalne 4D Anti Wrinke formule garantira sigurnu i učinkovitu terapiju protiv bora. Klinički i dermatološki testirana formula svrstava je među najučinkovitije inovacije u kozmetičkoj industriji za smanjenje bore i sprječavanje starenja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sastojaka u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi protiv bora prodire u dublje slijeve kože, a biotičkim djelovanjem popuni boru iznutra prema van. Takvim djelovanjem pruža prirodni botox učinak i mladenački izgled kože. 4D Hyaluron patentirana formula s provjerenim sastojcima potiče prirodni proces obnove epiderme, a kao rezultat je sjajna i zaglađena koža. Idealna kombinacija aktivnih sastojaka štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja, zato je koža redovitim korištenjem Lux-Factor 4D Hyaluron kreme napeta i pomlađena.

Spavate li dovoljno?
Kažu da je dobar san zlata vrijedan. Njegov nedostatak ne samo da utječe na vaše raspoloženje, nego negativno utječe na naše tijelo i izgled kože. Budući da je koža na licu najizloženija, na njoj prvo primjećujemo negativne posljedice uzrokovane nedostatkom sna. Može doći do blokirane proizvodnje kolagena, bez kojeg naša koža gubi elastičnost i zdravi sjaj, te postaje suha. Preporučamo vam odlazak u krevet prije ponoći, te sebi i svojem tijelu priuštite najmanje 7 sati sna. Da bi se za vrijeme spavanja, vaša koža kvalitetno obnavljala, prije spavanja na lice svakako nanesite kremu protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron i svaki dan probudit će te se kao novi.  

Prije i nakon 2 tjedna redovitog korištenja Lux-Factor 4D Hyaluron kreme protiv bora:

Lana KlingorMihić
Ima sad već skoro tri mjeseca da koristim Lux-Factor 4D Hyaluron kremu s hijaluronom, pa obzirom da me puno vas pita za rezultate, red je da i kažem kakvi su. Dakle, ova krema stvarno smanjuje sve parametre dubokih izraženih bora, dok su gotovo sve one malene jednostavno nestale. Lice mi je puno zagladjenije, super nahranjeno i općenito kvalitetnije teksture. U ovoj priči jedino sto mi nedostaje je neki miris, no obzirom da je potpuno prirodnih sastojaka, logično je da nema mirisa. Odlična je kao podloga za puder ili kremu u boji i pruža izvrsnu zaštitu od dehidracije tijekom izlaganju suncu. To je čini upravo idealnom za ovo ljeto.

Voljeli bi ste isprobati Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora, a niste sigurni u kupovinu preko interneta? 
Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factorsiguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca.

Upravo sada možete po akcijskoj cijeni sa 30 % popusta naručiti svoju kremu na Lux-Factor.com ili pozivom na besplatni broj 01 6700 137

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 13:40