StoryEditorOCM
Promo arhivESTETICA.HR

Poznata lica na predstavljanju novog lifestyle portala za estetsku medicinu i kirurgiju

Piše PR
5. lipnja 2017. - 14:24
Tarik-i-Lejla-Filipovic01

U petak 2.lipnja je u zagrebačkom Velvetu predstavljen prvi hrvatski lifestyle portal  za estetsku medicine i kirurgiju estetica.hr. Na predstavljanje su došli brojni liječnici, dermatolozi, plastični kirurzi ali i poznata lica kao što su: Tarik i Lejla Filipović, Nataša Janjić, Larisa Navojec, Anja Šovagović, Natalija Đorđević, Anica Kovač i brojni drugi...

“Portal nastoji  dati odgovore na pitanja i dileme oko sve više probuđene svijesti o produženju mladosti i mladenačkog izgleda. Naše čitatelje informiramo o uslugama u dermatologiji, estetskoj medicini i kirurgiji te o mogućnostima, cijenama i poliklinikama u kojima te usluge mogu realizirati. Pri tome je za vjerodostojnost portala koji piše o jednoj grani medicine jako bitna točnost informacija stoga portal ima samostalne kolumniste, vrhunske liječnike i specijaliste koji nam pomažu u tome.

Jako smo zadovoljni što nas prate i podržavaju naši kolumnisti: prof. dr. sc. Mislav Gjurić, jedan od otorinolaringologa svjetskog glasa, naše dvije dermatologinje dr. Nevia Delalle i dr.Željana Bolanča koje su prvenstveno izvrsne poznavateljice i vrsne stručnjakinje kada je u pitanju koža i promjene i problemi vezani uz nju, dr. Mladen Duduković, vrhunski plastični, rekonstruktivni i estetski kirurg te dr. Nikola Milojević kojem je Britanski list The Daily Express dodijelio titulu najvećeg stručnjaka za botox u VelikojBritaniji“, izjavila je Tea Batinić Janjuš, osnivačica portala.

Na predstavljanju portala estetica.hr kompanija Proximum, zastupnici za Restylane, otkrili su da su brojne kliničke studije dokazale da je Restylane jedan od najsigurnijih estetskih proizvoda na svijetu, baziran na jedinstvenoj tehnologiji – hijaluronu najsličnijem ljudskom hijaluronu.

Tvrtka Medis je najavila skoro predstavljanje novog i spektakularnog ultrazvuka za nekirurško zatezanje lica Ulthera, a L’Oreal i njegovi poznati brandovi La Roche-Posay i Vichy, pohvalili su se dugogodišnjim istraživačkim iskustvom i patentima vezanim za kožu i njegu kože.

Tvrtka Columna podsjetila je na svoj proizvod Dermaroller koji je izvrsno rješenje za opuštenu kožu, bore, pore te hiperpigmentaciju.

Event je podržalo Hrvatsko društvo za estetiku lica, a uzvanici su se gostili delicijama iz Velveta i vrhunskim šampanjcem Taittinger.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 11:33