StoryEditorOCM
Promo arhivRiješite se ispucalih vrhova bez šišanja!

NOVI Brazilian Blowout Split End Repair Treatment! - od sada i u Splitu!

Piše PR
18. svibnja 2017. - 14:05
SplitEndCorrection01

Mi smo zauzete žene! Svakodnevno smo u žurbi, trčimo okolo, brzinski sušimo kosu, grubo ju četkamo, plivamo u bazenu punom klora, pod stresom smo, ne hranimo se ispravno i zdravo,   nosimo kosu u repu, redovito ju izlažemo visokim temperaturama raznoraznih uređaja i još puno stvari koje štete našoj kosi a da si ni sami ne želimo priznati. Naša kosa nije uvijek u najboljem izdanju. Izgledaju li vaši vrhovi kao da im treba znak na kojemu piše „UPOZORENJE: Opasnost od požara!“ ?

Većina žena želi dugu, lijepu i sjajnu kosu. No upravo zbog ovakvih stvari se kontinuirano moramo šišati i o dugoj kosi možemo samo maštati :/ Cure imam novost za vas! Maštanju je došao kraj ! Napokon svoju maštu možete realizirati! I dalje možete živjeti ubrzanim životom a istovremeno se možete spasiti od učestalog šišanja bez da izdvajate više nego inače vremena kod frizera!

Brazilian Blowout Split End Repair Treatment je usluga koju možete pronaći i u Splitu u  frizerskom salonu Tanita , Spinčićeva 2 b (Lazarica). Bez obzira idete li kod frizera na bojanje kose ili samo na feniranje uvijek uz to si možete ubaciti i ovaj tretman. Tretman je veoma jednostavan i nećete morati sjediti zbog njega na stolici dodatnih 2 sata J  Potrošit će te samo 15 minuta više nego inače, ali zato Vam je kosa narednih 4 tjedana zaštićena i glatka J

Brazilian Blowout Split End Repair Treatment - tretman s dvostrukim djelovanjem specifične formule koji odmah popravlja postojeću štetu istovremeno pomažući da se drastično smanji buduća šteta na kosi. Korištenjem naprednog bio reprativnog kompleksa, ovo profesionalno riješenje obnavlja i učvršćuje oslabljena područja, poboljšava snagu kose koja je otpornija na lom. Vlasnički Thermo Marine Bonding System spaja i zaključava slomljena vlakna, istovremeno popravljajući vrhove.

Ekskluzivni Brazilian Super-Nutrient Complex puni kosu hranjivim tvarima koji pružaju dugotrajnu zaštitnu barijeru od toplinskih uređaja do 4 tjedana. Koristite ga i kao losion za lakše šišanje i definiranje dijelova kose. Smanjuje trenje kod oštrice škara i produžuje oblik preciznih rezova.  

Ukoliko je Vaša kosa baš jako oštećena nažalost nećete moći izbjeći šišanje, no uz ovaj tretman će te odrezati manje kose nego što bi inače morali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 05:23