StoryEditorOCM
Promo arhivLux-Factor 4D Hyaluron

OTKRIVAMO: 5 znakova prebrzog starenja kože i brzo rješenje

Piše PR
9. listopada 2017. - 10:00
NARAVNA01

Prvi pokazatelji starenja ne mogu se sakriti jer se pojavljuju upravo na licu. Razlog tome je tanka i osjetljiva koža koja ne prašta neadekvatnu njegu. Ako reagiramo na vrijeme s pravilnim izborom kreme, možemo učinkovito zaustaviti starenje i pomladiti kožu bez invazivnih tretmana.
 
1. Gubitak mladenačkog sjaja
Preranim starenjem kože, slabi djelovanje lipida, koje epidermis prirodno štite od gubitka vlage. Manjim brojem lipidnih stanica, koža je siva i bez zdravog sjaja, koji je karakterističan za mladolik izgled. Na takvoj koži tanke linije i bore su znatno vidljivije.

2. Gdje je nestala ružičasta boja?
Kada koža stari, najprije izgubi mladenački sjaj. Tada je vrijeme za uzbunu. Koža s godinama postaje tanja, zato se čini da gubi zdravu ružičastu boju, koja je tipična za mladu kožu te dobiva sivkastu boju.

3. Od kuda tamne mrlje?
Prerano starenje kože nije posljedica samo godina, već i različitih vanjskih utjecaja te hormonalnih i genetskih čimbenika koji utječu na nju. Jedan od najštetnijih učinaka na kožu je - sunce. UVA zrake prodiru duboko u kožu, uništavaju kolagen u dubljim slojevima i uzrokuju hiperpigmentaciju. Tamne mrlje su jedan od najvidljivijih znakova starenja kože.

4. Elastičnost ne traje vječno
Prijevremeno starenje kože značajno utječe na proces nastajanja kolagena i elastina u koži. Kolagen i elastin su proteini u tijelu koji su odgovorni za elastičnost i gipkost tkiva. Zahvaljujući njima koža zadržava čvrstoću i elastičnost. Starenje uzrokuje degradaciju kolagena i elastina, što negativno utječe na tonus kože na kojoj se radi toga pojavljuju prve bore.
 

5. Sitne bore nisu sitna stvar
Prvi znak preranog starenja kože su svakako sitne bore. Kako koža stari, smanjuje se količina hijaluronske kiseline koja u našem tijelu brine za proces nastajanja kolagena i elastina te za hidrataciju stanica.

Hijaluronska kiselina je sastojak koji omogućava da koža zadrži vlagu, a time i dalje ostane elastična i čvrsta. Starenjem kože, količina hijaluronske kiseline se smanjuje, a koža postaje sve više suha. Pojavljuju se tanke linije i borice koje se ubrzo pretvaraju u duboke bore.

Napretkom kozmetičke industrije sat se može vratiti unazad jer je moguće na prirodan način obnoviti zalihu hijaluronske kiseline i zaustaviti daljnje starenje kože.

Intenzivna krema za pomlađivanje s botox učinkom
Na hrvatskom tržištu dostupna je Lux-Factor patentirana formula 4D Hyaluron, koja 100 posto prirodnom hijaluronskom kiselinom europskog podrijetla osigurava dugotrajnu hidrataciju i mlađi izgled kože.

Lux-Factor krema protiv bora je profesionalna klinički dokazana terapija protiv bora i starenja kože. Riječ je o izuzetno učinkovitijoj formuli protiv bora, koja je pogodna za sve tipove kože na kojoj vidimo duboke i izražene bore i borice.

Hijaluronska krema protiv bora ili estetske operacije?
Dugi niz godina invazivne estetske operacije nametale su se kao jedino pravo rješenje protiv bora. Međutim, zahvati poput injekcije botoksa nude samo privremene rezultate te čak mogu oštetiti osjetljive živce na licu. Invazivne operacije mogu osigurati trajne rezultate ali uvijek postoji rizik od ožiljaka i neprirodnog, plastičnog izgleda zategnute kože.

Dobra alternativa je dokazano učinkovita Lux-Factor 4D Hyaluron krema protiv bora, koja na potpuno prirodan i siguran način, preko biološke aktivnosti na stanične stjenke, izglađuje bore i na taj način sprječava daljnje starenje te održava mladenački izgled kože.

Lux-Factor 4D Hyaluron djeluje na bore iznutra i sprječava daljnje starenje kože. Na ovaj siguran način, osigurava se glatka tekstura kože, bez opasnih i trajnih štetnih posljedica koje mogu prouzročiti injekcije ili estetske operacije zatezanja kože.

NE kremama koje nisu klinički testirane
Kreme s hijaluronskom kiselinom su postale apsolutni trend. Na tržištu se pojavilo mnogo proizvoda koji obećavaju pomlađivanje kože, ali obećanja nisu potkrijepljena dokazima niti imaju odgovarajuće certifikate. Porijeklo hijalurona i sam sastav kreme je vrlo važan. Stoga, obratite pažnju na etiketu proizvoda odnosno radi li se o klinički testiranoj kremi.

Europski ili kineski hijaluron – pitanje je sad
Generički hijaluron uvezen iz Kine nije uvijek klinički ispitan, niti je testiran kako bi garantirao najbolje rezultate. Srećom, 4D HYALURON krema protiv bora razlikuje se od drugih proizvoda po tome što sadrži 100 posto prirodni hijaluron europskog podrijetla, koji je visoke kvalitete.
 

Riječ je o vrijednom sastojku koji osigurava izvrsne rezultate u pomlađivanju kože. Hijaluron europskog podrijetla, bez štetnih nuspojava, osigurava glatki i mladenački izgled kože te poboljšava strukturu kože.

Svi sastojci patentirane Lux-Factor 4D Hyaluron kreme su klinički i dermatološki ispitani
Stručnjaci i farmaceuti ozbiljno su pristupili analizi sastojaka i testirali djelovanje i učinak koji ima hijaluronska krema protiv bora. Jasna Martinjak, magistrica farmacije, preporučuje dokazano učinkovitu kremu protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron.

"Kao magistra farmacije, svojim pacijentima starijim od 30 godina za smanjenje bora i sjajan izgled kože savjetujem Lux-Factor 4D kremu protiv bora, koja sadrži 100-postotnu hijaluronsku kiselinu. Prirodna, patentirana 4D formula protiv bora djeluje u dubljim slojevima kože i na taj način učinkovito poboljšava izgled bora. Već nakon prve upotrebe, čak i duboke bore su znatno glađe. Redovitom upotrebom poboljšava se tonus kože, a bore se sve više smanjuju. Lux-Factor 4D Hyaluron krema klinički je testirana, ima sve relevantne certifikate i ne izaziva neželjene pojave. I sama za njegu lica koristim Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora i toplo je preporučujem svim ženama koje žele imati mladenačku kožu i blistav ten."

Lux - Factor 4D Hyaluron krema protiv bora testirana je na 800 žena, a pokazalo se da su se izražene i duboke bore te tanke linije, redovitim korištenjem kreme, smanjile za 80 posto u samo 2 tjedna. Također su pokazalo da je njihova koža i do 60 posto više hidratizirana. Čak i korisnici s najosjetljivijom kožom nisu imali iritacija ili neugodan osjećaj na koži.

Nakon jednomjesečne terapije Lux-Factor hijaluronskom kremom protiv bora, korisnice nisu željele koristiti niti jednu drugu krema protiv bora!

PRIJE i POSLIJE korištenja Lux-Factor 4D Hyaluron kreme protiv bora:

 

Zbog izuzetnih rezultata kremu protiv bora Lux-Factor koriste i poznate Hrvatice!

Lana Klingor Mihić

"Ima sad već skoro tri mjeseca da koristim 4D Hyaluron kremu, pa obzirom da me puno vas pita za rezultate, red je da i kažem kakvi su. Dakle, ova krema stvarno smanjuje sve parametre dubokih izraženih bora, dok su gotovo sve one malene jednostavno nestale.

Lice mi je puno zagladjenije, super nahranjeno i općenito kvalitetnije teksture. Odlična je kao podloga za puder ili kremu u boji i pruža izvrsnu zaštitu od dehidracije tijekom izlaganju suncu."

 

Dora Juras Pivac

"Zaista ne vjerujem u čuda, pa ni u čudotvorne kreme, ali prvi puta zaista vidim rezultate i to u rekordnom roku. Imam zahtjevnu kožu i ova krema Lux-Factor 4D Hyaluron je apsolutno dovoljna da zadovolji sve moje potrebe."

 

Martina Ješe, dizajnerica

''Oduševljena sam Lux-Factor 4D Hyaluron kremom, od nje mi lice izgleda svježije. Savršena je kao podloga za make-up i mome licu pruža odličnu hidrataciju tijekom ovih vrućih dana. Mogu reći da sam pronašla idealnu kremu za svoje lice. Lux-Factor 4D Hyaluron kremu sam preporučila prijateljicama, a ovim putem je preporučujem svima jer je zaista odlična!"

I vi možete izgledati mlađe nego ikada!

Voljeli biste isprobati Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora, a niste sigurni u kupovinu preko interneta?

Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca. Upravo sada možete po akcijskoj cijeni s 30 % popusta naručiti svoju kremu na Lux-Factor.com ili pozivom na besplatni broj 01 330 93 65.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 22:15