Mnogima omiljeno jelo, pizza je prava klasika u svijetu gastronomije. Poslužuje se na svakome 'kantunu' i fast food-u, ali servira se i visokim dužnosnicima u najfinijim restoranima. U čemu je tajna ovoga staroga talijanskoga jela, koje je davnih godina nastalo u Napulju, 'sklepano' na brzinu i gotovo slučajno?
Giorgio Sabbatini, svjetski poznati pizza majstor, za Elle je otkrio kako u tri koraka možete i kod kuće ispeći savršenu pizzu, čak i bez krušne peći.
1. Kvalitetni sastojci
Mnogi od nas štede u pripravi pizze računajući kako će se svi sastojci ionako izmiješati, pa kupujemo 'prvo s reda'. Ipak, postoji razlika. Poznati pizza majstor preporuča kvalitetan umak od rajčice, koji će svojom gustoćom pridonijeti konačnome izgledu i ukusu vaše pizze. Onaj jeftiniji često je razv...
StoryEditorOCM
HranaNije teško
Jednostavni trikovi za savršenu pizzu kod kuće: uz ova tri savjeta zaboravit ćete na krušnu peć
31. listopada 2017. - 19:41
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?