Tko je za kurniki, rusko pecivo s piletinom? Možda pirošku punjenu lososom ili gljivama, odnosno – ako ste puno gladni – pirog, veću varijantu nalik pogači? Možda palačinka s kavijarom? Vatruška punjena sirom? Ili pak nešto slatko, poput kriške medene torte, porcije cinabona? Ne razabirete o čemu je riječ?
Zahvaljujući Ruskinji Tatiani Grebnevoj (52), uskoro će vam biti jasnije. Ta je dama, naime, odlučila doći živjeti u Kaštela i otvoriti ne jednu, nego čak tri slastičarnice s naglaskom na ruske slastice i peciva: u Splitu, Solinu i Kaštelima!
Štoviše, Tatiana – za prijatelje Tanja – otvorila je i proizvodni pogon u Solinu, a posao planira proširiti i na organizaciju cateringa, u dogledno vrijeme i uz podršku vlastite web-stranice, te u konačnici u slastičarsko-ugosti...
StoryEditorOCM
HranaNovi početak
Ruskinja osvaja Dalmaciju slasticama i alkoholnim pićima: njena životna priča neobična je kao i njeni recepti
13. lipnja 2017. - 17:02
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?