StoryEditorOCM
Hranačuvajte se ovih 'gastro-hitova'!

'Kao da jedete lubrikant': Anthony Bourdain savjetuje da zbog ovih stvari na meniju bez oklijevanja napustite restoran

Piše PSD
25. travnja 2017. - 20:01
wwettgg

Slavni kuhar Anthony Bourdain komentirao je za Indepedent najveće gastronomske trendove, a nakon ove objave neki bi od njih naglo mogli izgubiti na popularnosti. Bourdain nam savjetuje da se okrenemo i izađemo iz restorana koji u ponudi ima kobe-burger, hamburger od skupocjene japanske govedine iz regije oko grada Kobea.

'Ne postoji veći kulinarski zločin od toga. To je pravi epicentar budalaštine', smatra uspješni chef.

Bourdain nema puno bolje mišljenje ni o 'brunchu', obroku koji je kombinacija doručka i ručka a poslužuje se između 11 i 15 sati te je vrlo popularan u Sjedinjenim državama kao povod za druženje tijekom vikenda. 

'To nije ništa drugo nego užasno, cinično recikliranje ostataka hrane i za koje plaćate tri puta više nego za obični doručak', kritizirao je autor us...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 09:42