StoryEditorOCM
Hrana100% arabica

Branko Ognjenović otkrio kako skuhati savršenu tursku kavu

Piše PSD.
14. studenog 2014. - 18:37
U sklopu projekta Franckove priče o kavi uz kavu, u petak je na Festivalu vitalnosti održana gastro radionica o pripremi mljevene kave i dobrom početku dana uz smoothie napitak s dodatkom mljevene Franck 100% Arabice.

Uz voditeljicu Marijanu Batinić, naš poznati majstor kuhar Branko Ognjenović je, spravljanjem Franck 100% Arabice, pokazao kako pravilno pripremati mljevenu kavu kako bi iz nje „izvukli“ sve arome prirodno prisutne u zrnima kave.

Sudionici su mogli kušati i finu kombinaciju smoothie napitka s dodatkom kave čiji je recept Ognjenović predstavio kao dobar jutarnji izbor.  

- Za pripremu vrhunske mljevene kave, uvijek je važna kvaliteta sirovine. Franckova 100% Arabica je idealna jer je riječ o mješavini odabranih zrna isključivo sorte arabica koju posebno volim z...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 13:48