StoryEditorOCM
Strani nogomet‘svestrani igrač‘

Hrvatski reprezentativac se usprkos najavama sigurno vraća u Bayern: ‘Stanišićev povratak im ide na ruku‘

Piše Sport SD
16. svibnja 2024. - 16:55

Njemački Sky tvrdio je da hrvatski reprezentativni branič želi ostati u prvaku Bundeslige Bayer Leverkusenu, kamo ga je Bayern prošle godine poslao na posudbu, no Kicker je idući dan objavio drugačije informacije.

Prema njima Skyova tvrdnja “nije točna” te su dodali da Josip Stanišić (24) nikad nije dao komentar na ovu temu niti Bayer ima opciju otkupiti ga, a s tim se slaže i Fussball News:

- Suprotno dosadašnjim glasinama, čini se da ostanak u Bayeru ne dolazi u obzir, zvjezdani branič se želi vratiti u Bayern.

Fussball News piše da se Stanišić želi vratiti u rodni München iz dva razloga. Prvi, kao mladi otac želi biti u uobičajenom obiteljskom okruženju. Drugi, želi dokazati da je bitan igrač u matičnom klubu.

Podsjećaju da je Stanišić napustio Bayern zato što ga trenutni trener Thomas Tuchel nije vidio u svojem planu. Bayern je u potrazi za trenerom i upitno je hoće li Tuchel ostati na klupi ili će doći novi stručnjak i što će on misliti o Stanišiću.

- Stanišićev povratak ide na ruku Bayernu. Svestrani obrambeni igrač usko je povezan s klubom - ističe njemački medij i navodi da je Stanišić sa 16 godina stigao u minhenskog velikana te igrao za njegove mlađe uzraste, dok je za prvi sastav sakupio 41 službeni nastup.

image
Ina Fassbender/Afp
image
Ina Fassbender/Afp
image
Ina Fassbender/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 23:43