Sport Rukomet

SLOBODNA OTVARA STRANICE

Vaš intervju: šaljite nam pitanja za novog/starog rukometnog izbornika Lina Červara

SLOBODNA OTVARA STRANICE

Pitajte Lina Červara! Imate li pitanja za novog/starog izbornika rukometne reprezentacije Hrvatske Lina Červara? Ne ustručavajte se, pošaljite nam ih, a mi ćemo ga pitati u vaše ime!

Dragi naši čitatelji, otvaramo opet rubriku "Vaš intervju", dajemo ponovno priliku da sve što vam je na srcu priupitate ovaj put – Lina Červara. Nakon predsjednika Hajduka Ivana Kosa, tajnika udruge Naš Hajduk Ivana Rilova, prvog čovjeka Splita Slavena Žužula kojima ste postavljali pitanja, novi vaš sugovornik u ovoj već stalnoj rubrici je nedavno izabrani novi izbornik muške rukometne reprezentacije Hrvatske. Nakon gotovo sedam godina Červar se vratio na klupu reprezentacije. Istu će početkom sljedeće godine povesti na Europskom prvenstvu kojem je Hrvatska domaćin (između ostalih gradova i Split jer bi Hrvatska u prvom krugu trebala igrati u Spaladium Areni).

Kao i Hrvatskoj i Červaru od najsjajnijih reprezentativnih odličja s velikih natjecanja nedostaje još samo europsko zlato. Tko će se sve odazvati reprezentaciji za tu akciju? Hoće li među igračima biti i povratnika u reprezentaciju? Što je s ozljedom kapetana Domagoja Duvnjaka? Ali, nećemo ovaj put tako. Dosta smo mi smišljali pitanja, red je na vas dragi čitatelji. Ovo je vaša prilika, "Vaš intervju". Sve redom pitajte...

Dopuštamo vam postaviti po dva pitanja. Pošaljite nam ih na mail adresu sport@slobodnadalmacija.hr, uz napomenu da naznačite kako je riječ o pitanjima za rubriku "Vaš intervju". Rok je do nedjelje, 9. travnja do 19 sati, uz napomenu da obavezno navedete ime i prezime, vaše podatke, te kontakt mobitel/telefon. Ne budi ti lino, pošalji pitanja!

Naslovnica Rukomet