StoryEditorOCM
Domaći nogometkaos je sve veći

Dinamo puca po šavovima: propali transfer Brekala i događaji iza kulisa mogli bi Modre baciti na koljena

31. siječnja 2024. - 13:31

Dinamo puca po šavovima. Igre prijestolja u Maksimirskoj 128, koje traju već mjesecima, nemilice tresu klub, a sve to ostavlja ogromne posljedice na rezultat. Ali ne samo na rezultat, već u pitanje dolazi i dugoročna budućnost Modrih.

Neozbiljnost vodstva kluba, na čelu s Vlatkom Peras, rezultirala je propalim transferom Josipa Brekala, a onda ga je i pogurnula prema Hajduku koji je u vrlo kratkom roku ispregovarao dolazak povremenog reprezentativca Hrvatske na Poljud.

Sergej Jakirović već se dvaput nagnuo preko ruba otkaza, ali ga je spasila dugogodišnja desna ruka bjegunca od hrvatskog pravosuđa, već spomenuta predsjednica Uprave Vlatka Peras, i ogromna otpremnina koju bi mu klub morao isplatiti. Navodno je riječ o pola milijuna eura, što je ravno iznosu njegove šestomjesečne plaće.

Favorit Zdravka Mamića još je uvijek na klupi Dinama, ali svaka sljedeća utakmica mu je svojevrsna audicija, jer bi zagrebačkom klubu sezona bez titule, odnosno nemogućnost kvalificiranja za novu i još unosniju (Super)Ligu prvaka, bila ravna katastrofi.

No, to je samo kratkoročni problem, ono što se događa iza kulisa, a što je dodatno pogoršao debakl s Brekalom, mogao bi zadati težak udarac Modrima od kojeg će se godinama oporavljati.

Većina vas je vjerojatno već upoznata s projektom Andyja Bare.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 02:19