StoryEditorOCM
SplitGORI FACEBOOK

Splićani sprdaju Grad zbog novih tabli upozorenja turistima, ova poruka posebno im bode oči: Poljud? Niste normalni...

Piše Split SD
6. srpnja 2023. - 18:02

Nije trebalo dugo čekati na reakcije Splićana nakon što je Grad u staroj jezgri postavio table upozorenja što očekuje turiste ako se budu nedolično ponašali.

Splitski turisti sad imaju crno na bijelo što ne smiju raditi po gradu. Osim ako nemaju viška 300 €

Nakon objave informacije na službenom Facebooku Grada Splita, krenula je lavina komentara po raznim splitkom grupama nba ovoj društvenoj mreži.

Građane je najviše zasmetala poruka na tabli u kojoj se navodi da u staroj jezgri ne budu glasni, te ako se žele derati, neka odu na - Poljud, odnosno na engleskom "For yelling and loud noises visit Poljud".

Mnogi smatraju kako turisti neće shvatiti bazu, jer ne moraju svi znati da je Poljud stadion i kolijevka Hajdučkog navijanja. Bilo je i onih koji su pozdravili ovaj potez Banovine, ali i zazivali veće kazne

Evo nekih od komentara.

- Poljud je dio grada. Znači tamo mogu radit svinjarije? Ako ste mislili na stadion, onda je tako trebalo pisati. Koliko je love netko dobio za napisati ovih par rečenica?

- Poljud? Niste normalni. Ima li nekog da kontrolira ove sto se zaigraju pisanjem nebuloza?

- Dragi inovativni i humoristični predstavnici grada Splita, ako niste znali Poljud je kvart u Splitu gdje živi nekoliko tisuća ljudi - ne samo stadion. Da dođu tamo urlati i drečiti se?? Svaka čast.

- Možda sam samo ja paranoična, a možda i stanovnici Spinuta nisu svi uočili da se pozivaju raskalašeni turisti na divljanje na Poljudu jer u centru žive ljudi... a biće u Spinutu i Poljudu zive budale kojima neće smetat ništa?!

- Sve top al kazne moraju biti 3 puta veće...

- Dijeliti svakom putniku na izlasku iz aviona...

- Kao što bi bilo za očekivat - loš prijevod, isforsiran humor, katastrofalna komunikacija

- Napokon nešto pametno...

- Smije li se pit ispred dućana? Pitam za domaće...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 19:37