StoryEditorOCM
Splitpravac bilice

Noćni ulov splitske policije: muškarac za kojim su tragali im ‘dopilotao‘ na neregistranom motoru. Nije bio praznih ruku

Piše SPLIT SD
9. svibnja 2024. - 12:06

Tijekom akcije koju su provodili policijski službenici Jedinice specijalne i interventne policije noćas je uhićen 24-godišnjak. Naime, spomenuti je sinoć nešto prije ponoći u Splitu zaustavljen dok je upravljao motociklom bez registarskih oznaka. Tom prilikom je kod sebe imao 4,7 g marihuane koju je predao, dok je provjerama na mjestu zatjecanja utvrđeno kako je za njim aktivna potraga radi određenog istražnog zatvora zbog čega je odmah uhićen i priveden u službene prostorije policije.

Provedenim istraživanjem sumnjiči se za posjedovanje droge marihuane te je protiv njega podnijet Optužni prijedlog sukladno čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Nadalje, zbog zatjecanja u počinjenu prekršaja u prometu i to upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i zbog neregistriranog motocikla uručene su mu prijave iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama dok je zbog naprijed navedene aktivne mjere potrage odmah po dovršenom kriminalističkom istraživanju predan u zatvor.

Objavila je to PU SD.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 06:50