StoryEditorOCM
Županijaza vlasnike bazena

Iz šibenskog ‘Vodovoda‘ poslali važno upozorenje: ‘Nemojte ovo raditi, voda se može zamutiti‘

Piše K. G.
3. travnja 2024. - 11:10

Iz šibenskog komunalnog poduzeća ‘Vodovod i odvodnja Šibenik‘ poslali su važnu obavijest svim vlasnicima nekretnina koje imaju bazen. Upozorenje je poslano uoči početka turističke sezone:

-Trgovačko društvo Vodovod i odvodnja d.o.o., Šibenik, u vezi s početkom turističke sezone, moli sve vlasnike nekretnina koje posjeduju bazen da obrate pozornost prilikom puštanja vode u svoje bazene. Naime, naglim otvaranjem ventila, u dijelovima vodoopskrbnog sustava koji se veći dio godine ne koristi, povlače se naslage s cjevovoda koje se stvaraju nekorištenjem cjevovoda zbog čega je potrebno polagano i postupno otvarati ventile kako ne bi došlo do zamućenja vode iz vodovodnog sustava te s tim u vezi i reklamacija na takvu zamućenu vodu.

Nadalje, ukoliko se prilikom punjenja bazena primijete zamućenja potrebno je prestati s punjenjem i odmah putem email-a kontakt@vodovodsib.hr obavijestiti Društvo kako bi se izvršilo ispiranje dijelova vodovodnog sustava- poručili su iz šibenskog ‘Vodovoda i odvodnje‘.

29. travanj 2024 23:45