StoryEditorOCM
ŽupanijaLIJEPA PRIČA IZ PIROVCA

Ivan Gulam dao je nagradu općine ŽUC - u i HC-u. Nije mu smetalo što ih vode HDZ-ovci, da s njima ima izvrsnu suradnju

Piše Zdravko Pilić
1. svibnja 2024. - 16:05
Svecana akademija povodom dana opcine Pirovac. Na slici Ivan Gulam, Ante Parat i Vice Meić, predsjednik općinskog VijećaNiksa Stipanicev/Cropix

Brojanje krvnih zrnaca nije više u modi, od toga smo se odvikli, ali zato se nismo nimalo odvikli od jedne druge pošasti – brojanje stranačkih zrnaca. Ko je iz koje stranke, ko je na čelu koje institucije, ko koči a tko ubrzava, to je svim onima koji su nesposobni izuzetno važno da nađu izliku opravdanje. Onima sposobnima nebitno je tko je gdje i tko je čiji - bitno je da znaju i da hoće. Zato je primjer koji dolazi iz općine Pirovac izuzetno ljekovit, i zaslužuje da ga se istakne – Ivan Gulam, načelnik općine nagradio je ove godine na svečanoj sjednici općine, povodom dana Općine i blagdana Svetog Jurja, Županijsku upravu za ceste Šibensko - kninske županije i Hrvatske ceste, koje su u ime institucija koje predstavljaju primili njihovi čelnici – Ante Parat, ravnatelj ŽUC-a i Željana Šikić, članica uprave Hrvatskih cesta. Oboje HDZ-ovci!

No, ta činjenica nimalo nije smetala ni jednima ni drugima da u prošloj godini učine dobre stvari za Pirovac. I sam je načelnik Ivan Gulam, u tom smislu posebno istaknuo ulaganja u uređenje cestovne infrastrukture, rekonstrukciju pirovačke magistrale koja je u potpunosti uređena, dograđeni su nogostupi, semaforizirano je glavno raskrižje i izgrađen novi rotor. -‘Završena je rekonstrukcija kompletne županijske prometnice kroz Kašić s dogradnjom nogostupa, završena je i županijska prometnica u Ulici Put sv. Ante do našeg novog groblja također s izgradnjom nogostupa. Rekao bih da se tu dogodila jedna mala revolucija po pitanju sigurnosti i uređenosti naših glavnih cestovnih pravaca.‘ - kazao je Gulam. Koji je bio jedan od rijetkih istaknutih oporbenih čelnika ne samo u Šibensko – kninskoj županiji, nego i u Hrvatskoj, koji je javno, još u četvrtak ujutro, na svom fejs profilu čestitao HDZ-u i partnerima na pobjedi na parlamentarnim izborima.

03. lipanj 2024 04:07