StoryEditorOCM
ŠibenikDALJNJA EKSPANZIJA

Šibenska ‘Riječanka‘ od sutra postaje ‘Ribola‘: pripremljena je posebna akcijska ponuda za veliki broj proizvoda

Piše PROMO
14. lipnja 2022. - 15:09

Na poznatoj lokaciji nekadašnje robne kuće "Riječanka" u centru Šibenika, sutra se otvara novi supermarket trgovačkog lanca Ribola.

U prostoru površine 400 m² kupcima će se nuditi svježi pekarski proizvodi i domaće voće i povrće, uz raznovrstan i kupcima prilagođen asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Dodamo li tome moderno uređen prodajni prostor i kvalitetnu uslugu, sa sigurnošću možemo kazati da Šibenik dobiva mjesto za iznimno ugodnu kupnju!

Povodom otvorenja pripremljena je posebna akcijska ponuda za veliki broj proizvoda, a svaku ostvarenu kupnju u iznosu većem od 100 kuna, Ribola će nagraditi kuponima s popustom. Pokloni za prve kupce već su prepoznatljivi znak pažnje prodajnog tima Ribole.

Trgovački lanac Ribola jedan je od najvećih dalmatinskih trgovaca, i to u 100% domaćem vlasništvu. Trenutačno posluje u više od 80 poslovnica diljem Dalmacije. Premda je ovo njihova druga prodavaonica u Šibeniku, u Riboli vjeruju da će i Šibenčanima postati najbolji susjed te mjesto ugodne kupnje. Svakako sutra posjetite novi supermarket Ribola u Šibeniku, Ulica Stjepana Radića 77, već od 8 sati!

24. svibanj 2024 17:40