StoryEditorOCM
Šibenikprilika za džeparac

Otvorena honorarna radna mjesta na Međunarodnom dječjem festivalu, donosimo sve detalje

Piše Šibenski.hr
11. svibnja 2024. - 08:21

Stiglo to doba godine! 64. Međunarodni dječji festival u Šibeniku, koji će se ove godine održati od 22. lipnja do 6. srpnja, poziva srednjoškolce i studente da im se pridruže u nekom od svojih timova. Otvorena su honorarna radna mjesta u tehnici (poznati festivalski ‘kičmatrans‘), traže se asistenti voditeljima festivalskih radionica te hostese i mladi za rad na poznatoj festivalskoj recepciji. Upisi se vrše od 14. do 28. svibnja svakog radnog dana od 11 do 14 sati u uredu MDF-a na drugom katu upravne zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku.

Rad na MDF-u sa sobom donosi uvijek veselo radno okruženje, stječu se itekako korisna iskustva i divna poznanstva i sve to u atmosferi koja se ne može doživjeti negdje drugdje osim na Festivalu djeteta u Šibeniku.

POSTANI DIO FESTIVALSKOG TIMA

Po 64. put ulice Krešimirovog grada, a i šire, ove će godine još jednom odjenuti najljepše festivalske boje Međunarodnog dječjeg festivala Šibenik – Hrvatska. 64. MDF će se održati od 22. lipnja do 6. srpnja, a da bi ta dva tjedna protekla besprijekorno organizatorima je potreba pomoć. Zbog toga traže mlade koji će dati svoj obol realizaciji međunarodnog i domaćeg kazališnog, literarnog, likovnog, dramskog i inog programa.

Prijave za rad na Festivalu počinju u utorak 14. svibnja i traju do 28. svibnja, a zainteresirani srednjoškolci i studenti mogu se javiti u ured MDF-a u zgradi šibenskog HNK, na drugom katu, od ponedjeljka do petka od 11 do 14 sati. Prijavnicu je moguće preuzeti na web stranici mdf@mdf-sibenik.com i donijeti ispunjenu. Za sva dodatna pitanja, prethodno se mogu obratiti na e-mail mdf@mdf-sibenik.com ili doći u festivalski ured po informacije koje ih zanimaju.

23. svibanj 2024 15:55