StoryEditorOCM
Zvijezde online‘srce puno radosti‘

Procurila snimka prvog plesa Ane Gruice Uglešić, evo kakvu je haljinu odabrala za svadbenu večeru

Piše SCENA SD
24. kolovoza 2023. - 20:15

Ana Gruica i njen suprug Boran Uglešić odavno su već u braku, građanskom, no velika im je želja bila položiti obećanja i pred oltarom.

Splitski psihijatar i nekadašnja prva pratilja Miss Hrvatske, a danas glumica, to su i učinili prošle subote u crkvi Svetog Luke u njezinom Sitnom Gornjem, odakle korijenje vuku Anini roditelji.

Na svečanosti su se okupili obitelj mladenaca i njihovi prijatelji. Među uzvanicima su bile Anine dugogodišnje prijateljice Lana Pavić, Viktorija Đonlić Rađa i Iris Livaja. Našao se tu i glumac i pjevač Ivan Perkušić, Anin kolega, kao i modni kreator Ivica Skoko koji je Gruici napravio haljinu za prvi ples uz Ninin hit Dani i godine.

Prije dolaska u splitski restoran na Firulama gdje se nakon crkvenog obreda održala svadbena fešta, Ana Gruica Uglešić se presvukla iz vjenčanice Matije Vuice u kreaciju svog dugogodišnjeg prijatelja, dizajnera Ivice Skoke.

Upravo on je na Instagramu objavio snimku prvog plesa kojeg su izveli uz pjesmu Nine Badrić ‘Dani i godine‘.

‘Baš kako je Nina otpjevala ove predivne stihove uz koje ste otplesali svoj prvi ples, pokazali sreću, ljubav, radost... Ana počašćen sam što si taj ples otplesala u mojoj vjenčanici.

Uživao sam gledati vas i srce mi je bilo puno radosti. Želim vam puno Božjeg blagoslova, zdravlja i mira‘, poručio im je Skoko.

image
Nikola Vilić/Cropix
image
Josko Supic/Cropix
image
Josko Supic/Cropix
image
Nikola Vilic/Cropix
image
Nikola Vilic/Cropix
image
Nikola Vilic/Cropix
image
Nikola Vilic/Cropix
image
Nikola Vilic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 22:37