StoryEditorOCM
Zvijezde onlinekuha se album

Baby Lasagna najopušteniji ikad: na videu mu ‘kipi‘ drobić! Jutros otkrio kako mu izgleda član benda dok spava k‘o top

Piše Scena SD
21. svibnja 2024. - 13:11
Baby Lasagna je ovih dana i preuzbuđen i umoran i u ‘turbo pogonu‘: jedva čekamo čuti i vidjeti rezultateInstagram

Baby Lasagna je jutros oduševio svoje brojne pratitelje na Instagramu. Otkrio je kako ga "pere" užasna nervoza prije početka ljetne turneje, koja starta već ovog vikenda i to na Sea Star Festivalu, u njegovom rodnom Umagu.

Na storyju je objavio selfie na kojemu je neispavan i zabrinut (što zacijelo je, budući da u studiju aktivno radi na novim pjesmama), te drugu fotografiju na kojoj otkriva da njegov mlađahni član benda istovremeno "spava k‘o top!".

image

Baby Lasagna

Instagram/
image
Instagram/

"Demons & Mosquitos" naziv je debitantskog albuma Baby Lasagne. Nakon eurovizijske ludnice vratio se u glazbeni studio i to s članom Leta 3, Matejem Zecom, koji će producirati nadolazeći album. Naime, Zec je gitarist Leta 3 preko 20 godina i zaslužan je za brojne njihove uspješnice, kao i za pjesme Jonathana, matičnog benda Morso, Quasara i niza domaćih glazbenika, navodi Jutarnji.

image

Album prvijenac u pripremi

Instagram/

Doduše, na album ćemo morati pričekati nekoliko mjeseci, no Marko Purišić kreće s nastupima već krajem ovog tjedna, točnije, na šestom izdanju Sea Stara, koji se održava od 23. do 26. svibnja.

Ondje će nastupiti i talijanska predstavnica na Eurosongu, Angelina Mango, te svjetske zvijezde poput Ofenbacha, Johna Newmana, Deborah de Luce te regionalnih fenomena poput Joker Outa, Senidah ili Buč Kesidija.

- Brojimo dane do izlaska na pozornicu. Vidimo se za 132 sata (vjerojatno griješim, loš sam u matematici) - napisao je u opisu objave na Instagramu u kojoj najavljuje svoj nastup na poznatom festivalu i pokazuje na plakat na kojemu je ispisano njegovo ime, te pritom vrišti od uzbuđenja.

A da se Marko, ipak, uspio bar malo opustiti i zasluženo odmoriti uz svoje najmilije, te uživati u majčinoj kuhinji, otkriva i "moment" gdje mu simpatično " kipi drobić" ispod majice. Marku želimo svu sreću u daljnjim koracima.

image

Baby Lasagna ispred plakata za nadolazeći SeaStar festival

Tiktok/

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 16:19