StoryEditorOCM
ShowbizŽENA NJEGOVOG ŽIVOTA

Jerku Mariniću Kragiću laskaju da je naš najzgodniji vaterpolist: srce ovog golgetera i hajdukovca pripada samo njoj...

Piše Mozaik SD
16. siječnja 2024. - 21:11
Ana i Jerko Marinić Kragić: Vezan sam uz obitelj. Uvijek su mi davali vjetar u leđa i cijelu karijeru su uz mene...Jakov Prkić/Cropix

8:7 - Marinić Kragić za novo vodstvo! Sjajan gol iz uskog kuta. Odmah nakon Bijač skida veliku priliku Španjolaca! - izvještavaju naši sportski novinari, prateći uzbuđeno, baš kao i cijela nacija večeras, finalni ogled Europskog prvenstva u vaterpolu između Hrvatske i Špoanjolske.

Jerko Marinić Kragić, reprezentativac i vaterpolist splitskog "Jadrana", osim što uvijek plijeni pažnju igrom i definitivno je jedna od najjačih karika naše momčadi, budi zanimanje i svojim "hajdučkim stavom", budući i je žestoki Hajdukov navijač, ali i brojnim tetovažama na tijelu, te mu se nerijetklo laska da je najzgodniji hrvatski vaterpolist.

No Jerko je i sretno zaljubljeni suprug u svoju Anu, atraktivnu splitsku dizajnericu interijera, kao i tata malenoj Maris, koja je došla na svijet u listopadu prošle godine.

"Vezan sam uz obitelj. Uvijek su mi davali vjetar u leđa i cijelu karijeru su uz mene. Zahvaljujući njihovoj podršci kao kruna moje karijere bila je prošlogodišnja titula europskog prvaka", ispričao je prošle godine u intervjuu za Gloriju.

Bude li sreće, tako će govoriti i o ovoj godini.

Trofejni vaterpolist u prvu momčad Mornar Brodospasa ušao je sa samo 16 godina kao veliki talent. Treneri ga i danas opisuju kao odgovornog momka koji nikada nije kasnio na treninge te je, kao i dosad, u potpunosti bio posvećen sportu. Nastupao je za sve mlade hrvatske selekcije, a igrao je i u Italiji. 

Premda su se Ana Koro i Jerko Marinić Kragić poznavali deset godina, par su postali u ljeto 2022.

"Zajedno smo i lijepo nam je", otkrio je tada vaterpolist za Story.

Veza s plavokosom Splićankom ubrzo je okrunjena brakom, a pravu krunu njihovoj ljubavnoj priči donijela je kći. 

image

Ana o Jerku kao tati: Brižan je partner i na njega se uvijek mogu osloniti

Jakov Prkić/Cropix

"Osjećam se super zato što počinje novo poglavlje u našem životu i radujem se svim izazovima koji nas čekaju. U našem domu je poprilično veselo. Jerko je brižan partner i na njega se uvijek mogu osloniti" - Ana je imala samo riječi hvale za svog voljenog Jerka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 10:48