StoryEditorOCM
ShowbizMELINA DŽINOVIĆ

Slomila srce pjevaču, pa otkrila zašto se toliko debljala. ‘Imala sam 12 kila viška, a onda 45! A jela sam samo ovo‘

Piše SCENA SD
5. travnja 2024. - 17:58
Melina, tada djevojački Galić, i Haris Džinović u Dubrovniku dan prije vjenčanja. 10. srpnja 2014.Tonci Plazibat/Cropix

Svi su početkom godine pisali o velikom bračnom krahu popularnog pjevača narodne glazbe Harisa Džinovića i njegove supruge, uspješne modne dizajnerice Meline.

Melinine kreacije, kao što je poznato, nose velike svjetske zvijezde poput Jennifer Lopez. Kad je Melina, nakon 22 godine, okončala brak s Harisom Džinovićem, koji je bio sklopljen u Dubrovniku, mnogi su primijetili da nikad nije izgledala ljepše, te da ima izuzetno dotjeranu figuru.

Malo se znalo da se Melina cijeli život borila s viškom kilograma, piše Stil. U trenutku kada je upoznala Džinovića imala je 12 kila viška, otkrila je.

"Bila sam štreberica koja je imala 12 kilograma viška i koja nije puno izlazila. Studirala sam engleski i književnost. Ja nikad nisam planirala karijeru, željela sam imati uspješnog muža, koji će mi osigurati obitelj. Sve što sam željela je jednog dana biti supruga" - rekla je svojedobno Melina.

image

Melina i Haris Džinović snimljeni u Beogradu 2015. na vjenčanju Severine i Igora Kojića

Danijel Soldo/Cropix

Kad je započela vezu s Harisom, bila je u vezi s drugim momkom. Ali Haris ju je totalno opčinio i kad ju je pozvao da s njim otputuje u Pariz, ljubav se rasplamsala.

Melina je ubrzo zatrudnjela i rodila kćer Ginu, danas ljepoticu za kojom uzdišu fanovi na društvenim mrežama.

Brzo je uslijedila i druga trudnoća, tijekom koje se Melina udebljala čak 45 kilograma. Otvoreno je govorila o tome da je 13 mjeseci bila na dijeti, ali i da do vitke linije nikad ne bi uspjela doći bez velike podrške obitelji. 

"Posvetila sam se mršavljenju kao projektu i uspjela sam! No loš sam ja primjer, ja živim na tri kolača dnevno i tada mi je bilo mnogo lakše smršavjeti, nego danas održavati kilažu" - priznala je lijepa modna kreatorica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 07:17