StoryEditorOCM
Showbizopasni nasilnik

Pojavio se uznemirujući video, svjetska zvijezda brutalno udara i maltretira tadašnju djevojku

Piše Scena sd
17. svibnja 2024. - 22:43

 

CNN je ekskluzivno objavio snimke nadzornih kamera iz hotela u Los Angelesu koje prikazuju poznatog repera Seana ‘Puff Diddyja‘ Combsa kako fizički zlostavlja svoju tadašnju djevojku Cassie Ventura.

Svađa i nasilje koje je prikazano na snimci poklapa se s navodima u tužbi koju je Ventura podnijela u studenome 2023. godine, piše Jutarnji list.

Snimka je nastala 5. ožujka 2016. godine, a prikazuje poznatog glazbenika, producenta i poslovnog mogula tijekom brutalnog incidenta koji se, prema tužbi, dogodio u danas zatvorenom hotelu InterContinental u Century Cityju.

image

 Cassie i Sean Combs, ona ga je optužila za silovanje, tjelesno nasilje i drogiranje

Chris Delmas/Afp

Na snimci se vidi kako Cassie Ventura izlazi iz hotelske sobe i odlazi do dizala. Za njom dojuri Diddy, koji na sebi ima tek ručnik oko struka.

Hvata ju za potiljak i silovito baca na pod. Jednom rukom cijelo vrijeme drži ručnik, a zatim ju udari nogom. Dok je djevojka na tlu, Combs dohvaća njezinu torbicu i kovčeg s poda u blizini dizala. Okreće se prema njoj i ponovno ju udara nogom dok ona nepomično leži na tlu. Zatim ju krene vući po podu prema sobi.

 Neuspješno htjela pobjeći

Ventura se potom ipak ustaje. Polako skuplja predmete s poda i kreće prema telefonu na zidu hodnika. Combs se vraća do nje. Na ogledalu koje se nalazi preko puta nadzornih kamera prikazan je Diddy kako, čini se, ponovno tuče Venturu. Nekoliko sekundi kasnije on sjeda na stolicu, grabi predmet sa stola i snažno ga baca prema Venturi. Potom se vidi kako se Combs udaljava, a onda ponovno vraća prema djevojci. U tom trenutku se otvaraju vrata dizala i čini se da netko izlazi.

Cassie Ventura odbila je komentirati videosnimku koju se može pogledati na CNN-u.

- Uznemirujući video samo je dodatno potvrdio nasilno i predatorsko ponašanje Combsa. Riječi ne mogu opisati hrabrost i snagu koju je Cassie Ventura pokazala kada je odlučila javno istupiti o otkriti istinu o njemu, rekao je njezin odvjetnik Douglas H. Wigdor.

image

Sean "Diddyju" Combsu savezne vlasti pretresle su nekretnine zbog optužbi za trgovinu ljudima u svrhu seksa i tužbi za napad

 

Angela Weiss/Afp

Sean Combs i manekenka pjevačica Cassie Ventura bili su u ljubavnoj vezi između 2007. i 2018. godine.

Prema njezinoj tužbi, Combs je bio ekstremno alkoholiziran kada ju je udario u lice, zbog čega je dobila modricu na oku.

U tužbi se navodi da je Cassie Ventura napustila hotelsku sobu kada je Combs zaspao. On se međutim probudio i slijedio je iz hodnik dok je vikao na nju.

 Skupo platio hotelsku snimku

- Zgrabio ju je, a zatim uzeo staklene vaze u hodniku i bacio ih na nju, navela je u tužbi.

Nakon što je Ventura ušla u dizalo, u njezinoj pritužbi stoji da je do svog stana otišla taksijem.

image

Cassie Ventura i Sean P. Diddy Combs u ožujku 2016. u Los Angelesu, kada se nije znalo za njegovu nasilnu prirodu

Chris Delmas/Afp

- Kada je shvatila da će Combs biti još više bijesan na nju kada shvati da je pobjegla, vratila se u hotel s namjerom da se ispriča za bijeg od zlostavljača. Kad se vratila, osoblje hotelskog osiguranja natjeralo ju je da se vrati u taksi i ode u svoj stan, sugerirajući da su vidjeli sigurnosnu snimku na kojoj se vidi kako ju Combs tuče i baca staklo na nju u hotelskom hodniku, navodi se u tužbi.

U optužbi se navodi da je Sean Diddy Combs platio hotelu 50.000 dolara za sigurnosnu snimku iz tog hodnika. Ovaj incident samo je jedan od mnogih koje je Ventura opisala u tužbi protiv glazbenika. Tvrdila je među ostalim da ju je silovao 2018. te da ju je Combs nekoliko godina opetovano fizički i psihički zlostavljao.

Ventura i Combs su se nagodili samo jedan dan nakon što je ona u studenome 2023. podnijela tužbu. Detalji nagodbe nisu otkriveni. Sean Diddy Combs negirao je tada optužbe da ju je zlostavljao, piše Jutarnji list..

image

Sean "Diddyju" Combsu savezne vlasti pretresle su nekretnine zbog optužbi za trgovinu ljudima u svrhu seksa i tužbi za napad

 

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 22:26