StoryEditorOCM
Showbiz‘nismo dio finala‘

Novi skandal na Eurosongu! Nizozemska TV kuća opet šokira, oglasili se na društvenim mrežama: ‘Ne osjećamo potrebu...‘

Piše SCENA SD
11. svibnja 2024. - 22:22

Nakon što je finski glazbenik Kaarija odustao od čitanja bodova žirija njegove zemlje na večerašnjoj Euroviziji, isto je objavila i Nikkie de Jager, nizozemska influencerica, koja je vodila Euroviziju u Rotterdamu prije tri godine. 

- Čitati bodove nizozemskog žirija bilo bi ostvarenje sna. Kako bilo, ovaj trenutak nije za distrakciju od zadataka: čitanja bodova. Što god odlučila napraviti večeras  - pojaviti se, dati izjavu, ili se uopće ne pojaviti, ne mislim da bih napravila pravu stvar. 

image
Screenshot Instagram

Zbog toga sam, nakon razgovora s našom nacionalnom TV kućom odlučila da ne čitam bodove večeras. Zahvalna sam na podršci i slobodi da donesem ovu odluku. Poput mnogih drugih očekivala sam da će večeras biti nešto potpuno drukčije. Nadajmo se kako će nas u budućnosti glazba zaista ujediniti, napisala je Nikkie.

Nakon nje na Instagramu se oglasila i nizozemska TV kuća i objavila kako za njih večeras nitko neće čitati bodove. 

"Budući da AVROTROS više nije dio velikog finala, ne osjećamo potrebu dodjeljivati glasove", rečeno je u priopćenju objavljenom na službenom profilu.

Nikkie na Instagramu prati više od 20 milijuna ljudi. Prije četiri godine je u YouTubeu videu objavila kako je rođena kao muškarac. Naime, netko ju je ucjenjivao, a ona je odlučila sve sama priznati..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 06:31