StoryEditorOCM
Promo arhivLux-Factor Hyaluron 4D

Maja Šuput: "Ovo je moja omiljena krema!"

Piše PSD.
21. prosinca 2017. - 14:48

Zbog ogromnog broja obveza, nastupa, putovanja, snimanja i općenito dinamičnog života, koji ponekad znači i manjak sna i jet lag (a sve to ostavlja svoje tragove na licu), slavna pjevačica Maja Šuput vrlo pažljivo bira beauty proizvode kojima njeguje svoje lice. Maja prije svega cijeni kvalitetu i vrhunske sastojke, stoga je za njegu svog lica odabrala jednu od najboljih hidratantnih i anti-age krema na tržištu Lux-Factor Hyaluron 4D kremu protiv bora.
"Zbog posla kojim se bavim izgled mi je vrlo važan. Česti koncerti i premalo sna zahtijevaju kvalitetnu njegu lica, stoga sam se odlučila za kremu koja će nahraniti kožu te održavati mladenački i svjež izgled. Mogu reći da sam je konačno otkrila! To je
krema protiv bora koju koristim ujutro i navečer. Sviđa mi se što jednu kremu koristim za njegu lica, vrata i dekoltea te je odlična kao podloga za make-up. Već nakon nekoliko tjedana korištenja koža je postala glatka i napeta, a borica više uopće nema!", ističe Maja Šuput.

 


Kako Maja nema puno vremena i kako se uvijek mora brzo i učinkovito pripremiti za putovanja, nastupe i snimanja, Lux-Factor Hyluron 4D krema je idealan odabir jer je multifunkcionalna i praktična. Služi kao njega lica, njega kože oko očiju, zatim njega vrata i dekoltea. S obzirom da za snimanja i nastupe Maja mora imati postojan make-up, Lux-Factor Hyaluron 4D krema idealan je odabir jer predstavlja savršenu podlogu za make-up – ona će predstavljati savršenu podlogu svim puderima, držati ih postojanima, a vašu kožu hidratiziranom, nahranjenom, glatkom, fleksibilnom i mekom.

 

 


Za žene poput Maje koje često putuju, pa im zbog mijenjanja vremenskih zona nedostaje sna ili ih smeta suh zagrijani zrak u zrakoplovima i prijevoznim sredstvima, krema Lux-Factor Hyaluron 4D je odličan odabir. Naime, ova krema zahvaljujući svojim vrhunskim sastojcima, prije svega fragmentiranoj hijaluronskoj kiselini, održava optimalnu vlažnost kože lica i na taj način sprječava njeno isušivanje i dehidraciju. Na taj način čuva se zdravlje i otpornost kože pa zahvaljujući ovoj kremi lice izgleda odmoreno, svježe, gipko i glatko. Poboljšana je struktura kože, vraćen tonus i volumen, a bore i borice su popunjene i smanjene.
Velika prednost ove kreme jest činjenica da je namijenjena svim tipovima kože, čak i onim najosjetljivijima te je vrlo laka i jednostavna za primjenu – dva potiska pumpicom sve je što vam treba za kompletnu jutarnju i večernju rutinu njege kože.
Izbrišite bore s lica i vi!
Upravo sada možete po akcijskoj cijeni s 30 % popusta naručiti svoju kremu protiv bora 4D Hyaluron na Lux-Factor.com ili pozivom na broj 01 330 93 65!
Za još dodatnih 10 % popusta kod narudžbe 1 kreme upiši kod MAJA10

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 11:50