StoryEditorOCM
Promo arhivJESEN KOMEDIJE U LORI

Hit komedija : Pomahnitali

Piše Croatia >Tickets
16. listopada 2017. - 12:30
naslovna

Komedija o žrtvama društvenih mreža i selfi kulture
Uloge: Tatjana Kecman, Miloš Đorđević

Hrvatska premijera beogradske komedije "Pomahnitali" čije autorstvo potpisuje Tatjana Kecman, izvrsna beogradska glumica, autorica 12 komedija koju mnogi uspoređuju sa legendarnom Sonjom Savić. Njezin partner u ovoj dinamičnoj komediji koja se prati u jednom dahu je Miloš Đorđević.

Predstava je posvećena ovisnicima  facebooka, instagrama, twitera,  kao i drugim  žrtvama selfi kulture i ostalih oblika  virtualnih stvarnosti.

Ova komedija se bavi se ljudima koji su postali opsednuti formom, statusnim simbolima, brendovima. U toj apsurdnoj i sumanutoj trci , koja za cilj ima uspjeh (ma šta to značilo!) potpuno gube kompas. U svakoj od scena protagonisti završe sa nervnim slomom zbog nekih sitnih trivijalnih problema koji im remete "savršenu" formu. Dane okončavaju tako što,umorni od borbe gužve, svađa, sa osećanjem nezadovoljstva i izopćenosti, za utjehu okače selfi na kome sve blista baš kako treba- savršeno!

I ovaj put recept za iskreni smijeh su životne situacije u kojima se svi prepoznajemo a predstava za koju se svugdje traži karta više, svojom dinamikom i pametnim humorom nasmijati će vas do suza.

 

Predstava igra u Lori u subotu 21.10. s početkom u 19 sati a ulaznice su u prodaji putem sustava Croatia tickets i na svim prodajnim mjestima Eventima. 

Ulaznice se mogu kupiti i u dvorani Lora svaki dan od 17 do 20 sati.

Telefon za rezervacije je 095 527 1852.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 21:13