StoryEditorOCM
Promo arhivJoš samo dva dana

S.A.R.S. otvara sezonu na tvrđavi Sv. Mihovila

25. svibnja 2017. - 13:12
sars01

Srednjovjekovna tvrđava sv. Mihovila svakako je nezaobilazna postaja svakog posjeta Šibeniku, a ovogodišnju koncertnu sezonu na šezdeset metara visokoj strmoj kamenoj uzvisini koja dominira okolnim akvatorijem, otvorit će grupa S.A.R.S. već ove subote. I to akustičnim koncertom!

 

Po prvi put na ljetnoj pozornici sv. Mihovila nastupit će i J.R. August, mladi umjetnik i kompozitor, kao predgrupa S.A.R.S.-u.

- Ulaznice su za ovo događanje gotovo rasprodane... Društvene mreže su zabrujale, pozitivna energija već je u zraku, a i mi zadovoljno trljamo ruke. Cijena ulaznica je 110 kuna, što je s obzirom na kvalitetu izvođača i band izuzetno prihvatljivo i to je razlog što je slobodnih mjesta u prodaji još vrlo malo.

 Ako još niste kupili svoje ulaznice za bend koji je rasprodao dvoranu Doma sportova, još uvijek stignete na www.croatia-tickets.com

 

Jako se veselimo otvorenju nove sezone i u subotu očekujemo dobro vrijeme, odličan nastup S.A.R.S.-a i još bolje raspoloženje publike. Inače, koncert je uvertira u sezonu u kojoj nastavljamo podizati ljestvicu i šibenskoj publici donosimo samo vrhunske izvođače i programe - kazala je Morana Periša iz Javne ustanove Tvrđava Kulture Šibenik.

 

Za one koji možda nisu dovoljno upućeni, puni naziv benda S.A.R.S. je Sveže amputirana ruka Satriania. Grupa je osnovana u Beogradu, 2006., a njihov prvijenac "Buđav lebac" u rekordnom je vremenu postao megahit, kako na radijskim postajama tako i na internetu.

Nakon uspješnih turneja i nezaboravnih nastupa, S.A.R.S. 2011. godine ponovno fascinira publiku kada u suradnji s MTV-ijem nudi besplatan download drugog albuma "Perspektiva". Singl "Lutka" postao je nosilac trećeg studijskog albuma "Kuća časti", a free download četvrtog albuma "Ikone pop kulture" zbog svog izravnog stava o estradi i glazbenoj sceni izazvao je mnoge reakcije. Prateći svjetske trendove, bend je odlučio kako više neće snimati albume, već će od sada na dalje objavljivati samo singlove.

 

O ljubavi i količini obožavatelja kod hrvatske publike svjedoči podatak da je 2014. godine grupa S.A.R.S. bila jedina koja je rasprodala Veliku dvoranu Doma sportova na samostalnom koncertu, a u rođendanskoj 2016. zbog iznimnog interesa, fanove počastila dvodnevnom porcijom hitova. Sve najveće hitove, od Lutke, Buđavog lebca, Perspektive i niza drugih pjesama izvest će naravno i u subotu, u verzijama koje do sada nismo imali priliku čuti....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:50