StoryEditorOCM
Promo arhivzbog opsega posla

Više od 150 radnih mjesta diljem Hrvatske otvoreno u Jamnici, pogledajte koje prednosti nude

Piše PR
27. travnja 2017. - 10:00
FotozalanakJamnica

Uoči ljeta opseg posla raste pa Jamnica otvara više od 150 sezonskih radnih mjesta, na kojima, uz iznadprosječna primanja u ovoj skupini poslova, dodatno osigurava  smještaj, tople obroke i kompenzaciju za rad van mjesta stanovanja. Najbolji sezonski zaposlenici dobit će priliku za stalno zaposlenje u Jamnici.

Biti lider na tržištu znači kontinuirano razvijati posao i ulagati u zaposlenike. Upravo stoga ove sezone Jamnica otvara više od 150 radnih mjesta diljem Hrvatske i to za pozicije vozača kamiona te pomoćnog radnika u skladištu i otpremi.

„Jamnica je vodeća kompanija s najvećim tržišnim udjelom na području prirodnih mineralnih voda, a na tu poziciju smo došli zahvaljujući  našim zaposlenicima. Ambiciozni planovi i jaka želja za njihovim ostvarenjem zahtijevaju dodatno zapošljavanje u ljetnim mjesecima. Novim kolegama ćemo osigurati  sigurna mjesečna primanja uz plaću koja je iznadprosječna za RH u ovoj skupini poslova te je stimulativna, odnosno raste s učinkom djelatnika. Pored stimulativnih financijskih uvjeta, našim sezonskim zaposlenicima osigurani su i dodatni benefiti na mjestu rada. Kakvi? Adekvatan smještaj, topli obroci u restoranu te dodatna financijska kompenzacija za rad van mjesta stanovanja.“  ističe Mirjam Marasović Ćurčić, članica Uprave Jamnice d.d.

Lokacije rada su u gotovo svim krajevima Hrvatske, a osim sezonskih djelatnika, u Zadru i Dubrovniku otvorene su i pozicije za stalno zapošljavanje vozača.

Natječaji za oglašena radna mjesta u Jamnici objavljeni su na web stranici MojPosao te Hrvatskom zavodu za zapošljavanje ( vozač kamiona i pomoćni radnik u skladištu i otpremi),  a prijave se mogu poslati i na mail adresu posao@jamnica.hr ili poštom na adresu Jamnica d.d. uz napomenu „za Ljudske potencijale“ na adresu Getaldićeva 3, 10 000 Zagreb

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:09