Dana 7.XII.2017. god. navršava se tužnih mjesec dana od smrti našeg voljenog

IVAN PODUJE

1938. - 2017.
Iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima i kolegama na dostojanstvenom ispraćaju i iskazanoj sućuti. Zahvalna supruga Lidija i djeca s obiteljima Počivao u miru Božjem.
I uživaj u Gospodinu, i ispunit će ti želje srca tvojega! Psalam 37,4 Dana 7.XII.2017. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni otac

TADIJA TADE BEKAVAC

Duboko dirnuti iskazanom pažnjom i suosjećanjem zahvaljujemo se rodbini i prijateljima, te na dostojanstvenom ispraćaju zahvaljujemo don Anti Bekavcu, don Mladenu Ivišiću, don Miji Grozdaniću i fra Kruni Bekavcu. Na iskazanoj medicinskoj skrbi zahvaljujemo medicinskom osoblju Odjela JIL i Intenzivne neurokirurgije KBC Split. Misa zadušnica služit će se dana 7.XII.2017. god. u 15.30 sati u crkvi Sv. Jure Žeževica - Orje. Zahvalna djeca s obiteljima Počivao u miru Božjem.
Najtužniji mjesec dana od kada smo izgubili srce i uzdanicu naše obitelji

TOMISLAV COKARIĆ

7.XI.2017. - 7.XII.2017.
U teškim trenucima velika zahvala susjedima, rodbini i prijateljima na veličanstvenom ispraćaju našeg Tome koji su nam na bilo koji način pomogli u našim teškim danima žalosti. Hvala njegovim prijateljima Dugom, Jokašu, Luki i Tunji jer su bili uz njega kao uz svog brata. Hvala dr. Kulenoviću, dr. Surjanu, dr. Omrčenu kao i njihovom osoblju, dr. Đemi i sestrama Mariji i Anici na pažnji, don Jozi Lončaru na bratskom govoru utjehe za našu legendu Stobreča, pučkim pjevačima Stobreč. Hvala generalu Toli, brigadiru Burazinu, 141 br. HRV, veteranima NK Primorac, UHDDR Stobreč, svim Stobrečanima, klapi Contra, Ancora Commerce, MK Fjaka. Bio si skroman, bogat ljudskosti, dobroti, ljubavi. Nikad nećeš umrijeti jer ćeš živjeti uz svoje cipliće na svom portu. Snivaj mirno naš ponosu hrvatski. Volimo te, tvoja obitelj. Počivao u miru Božjem.
Mjesec je dana otkako je prerano od nas otišao naš voljeni

DINO VUKIĆ

Dragoj rodbini, dobrim susjedima, posebnim prijateljima i Odjelu za branitelje, s velikim poštovanjem, od srca zahvaljujemo što ste zajedno s nama dostojanstveno ispratili našeg Dina na vječni počinak. Zbog svega što nam je Dino davao i značio, ostat ćemo svi skupa ponosni i jaki. Dino nas je zauvijek spojio i nikada nas neće napustiti. Zahvalna obitelj