StoryEditorOCM
Promo arhivJOŠ BOGATIJA PONUDA

Otvoren preuređeni Super Konzum u Salona Mallu u Solinu

Piše PROMO
15. prosinca 2017. - 15:17

Trgovina je uređena prema posljednjim standardima Konzuma, a na 3.530 četvornih metara kupcima će na raspolaganju biti i samoposlužna pekarnica te unaprijeđeni gastro odjel s bogatom ponudom toplih jela
Preuređeni Super Konzum danas je otvorio svoja vrata kupcima u Salona Mallu u Solinu. Na 3.530 četvornih metara površine kupcima će ponuditi bogat izbor dnevno svježih namirnica na novim odjelima voća i povrća, ribarnici te na novoj mesnici s poboljšanim asortimanom koji uključuje i mesne specijalitete. Na novom gastro odjelu kupci će svakodnevno moći uživati u velikom izboru gotovih jela, među kojima će se naći i janjetina s ražnja. Novost je i samoposlužna pekarnica u kojoj će pronaći velik izbor kruha, peciva i drugih pekarskih proizvoda.
„Otvorenjem preuređenog Super Konzuma donosimo još bogatiju ponudu svježih namirnica i različitih proizvoda s brojnim novitetima u skladu s posljednjim trendovima. Kupcima će na raspolaganju biti i samoposlužna pekarnica te unaprijeđeni gastro odjel s bogatom ponudom toplih jela. Drago nam je što ćemo stanovnicima Solina i okolice omogućiti još ugodniji doživljaj kupovine uz kvalitetne proizvode i vrhunsku uslugu“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.
Preuređeni Super Konzum otvara se unutar Salona Malla, također preuređenog trgovačkog centra na adresi A. G. Matoša 10 u Solinu. Salona Mall prostire se na 22.000 četvornih metara sa 720 parkirnih mjesta u garaži. Na kupcima poznatoj lokaciji, ali s novim izgledom i još bogatijom ponudom, posjetitelje ponovno dočekuju trgovine Modiana, dm, Douglas, Mass i druge, ali i CCC, Pepco te prvi Decathlon Store u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Osim što im nudi mjesto za uživanje u kupovini i druženje s obitelji i prijateljima, Salona Mall posjetiteljima olakšava svakodnevicu kroz ponudu različitih servisnih usluga – poštanski ured, banku, frizerski salon, mjenjačnicu i autopraonicu.
Na dan otvorenja sve su trgovine u centru pripremile posebne pogodnosti, popuste, degustacije i promocije za kupce, a svakog poslijepodneva do 24. prosinca posjetitelje očekuje mnoštvo zabavnih priredbi i kreativnih radionica, kao i dolazak Djeda Božićnjaka koji će najviše razveseliti one najmlađe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:00