StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Bikovi neće štedjeti na izgledu, Škorpioni, klonite se masne hrane! Djevice će privući zrela osoba

Piše MOZAIK SD
7. svibnja 2024. - 08:00

Ovan

Postizat ćete dobre rezultate u trgovačkim i posredničkim aktivnostima. Uvjerljivi ste, šarmantni i lako nagovarate druge da pristanu na vaše uvjete. U ljubavi vam ne bi škodilo više popustljivosti.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Nećete štedjeti na izgledu. Kupovat ćete najkvalitetnije kozmetičke preparate da biste što dulje ostali mladoliki. Nećete žaliti ni novca uloženog u lijepu odjeću. Neki će planirati manji estetski zahvat.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Ako ste neraspoloženi, nemojte se izdvajati. Nazovite prijatelja ili se nađite uživo. Ne propuštajte priliku za druženjem, jer bi vam osamljenost teško padala. Godit će vam i bavljenje sportom.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Vaš će napredak ovisiti o dobrom ugledu i zato izbjegavajte konfliktne situacije. Budite ljubazniji prema kolegama i nadređenima, čak i ako ih ne simpatizirate. Samce će privući starija osoba.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

Lav

Vodit ćete aktivan društveni život. Obnovit ćete stara prijateljstva i steći poznanstva koja će vam osvježiti svakodnevicu. Brzo razmišljanje omogućit će vam da se dobro snalazite u nepredviđenim situacijama.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Privući će vas bistra i zrela osoba. Svidjet će vam se što možete s njom o svemu razgovarati pa ćete imati dojam da ste konačno upoznali nekoga tko vas razumije. Dan je pogodan za polaganje ispita.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Uzrujavanje oko sitnica dovest će do probavnih smetnji ili nesanice. Opustite se čajem od kamilice i razgibajte se laganom šetnjom s ljubimcem. To će vam razbistriti misli i dati novu perspektivu.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Reagirat ćete naglo i nepromišljeno. Pripazite da u afektu ne raskinete važan odnos intimne ili poslovne prirode. Želudac vam je osjetljiv, pa se klonite masne i pržene hrane. Pijte dovoljno tekućine.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

Strijelac

Aktivnosti koje uključuju rad s obrascima i računima bit će vam dosadne, ali će vas veseliti smišljanje novih projekata. Kreativnost i mašta pomoći će ambicioznijima među vama da se dignu iz prosjeka.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Ljubavne veze proživljavat će uzbuđenja, a prisan odnos s voljenim ohrabriti vas da ulažete u zajedničku budućnost. Ako ste sami, ne odbijajte pozive na izlazak. Netko zaslužuje vašu pažnju.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Zauzeti će biti željni pažnje i sigurnosti. Ulagat ćete s voljenim u opremanje doma i kupovati namještaj, a neki će se odvažiti na proširenje obitelji. Brat, sestra ili rođak mogli bi vam stati na žulj nekom izjavom.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Budite oprezni pri ulasku u nove troškove. Ako nešto kupujete online, ne šaljite osjetljive podatke trgovcima i ne odgovarajte na sumnjive mailove. Trenutak nepažnje mogao bi vas skupo koštati.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 11:35