StoryEditorOCM
Društvena mrežaU ŠPANJOLSKOJ

Za naježiti se: pogledajte kako je Laura ispred crkve zapjevala Severininu pjesmu!; Sve je iznenadio detalj na kraju

Piše Scena SD
25. siječnja 2024. - 12:07

"Zvali su me da snimimo intervju za Radio Coruna, u kojem sam trebala izabrati svoje najdraže mjesto u Coruni. Ja sam izabrala trg ispred crkve Svetog Nikole, to je moja najdraža crkva, puno je zelenila i ptica.

Sat vremena prije intervjua pitali su me bi li mogla zasvirati na gitari i otpjevati nešto. Pošto je bilo za radio, fokusirala sam se na zvuk, a snimao me je momak, kako bih to mogla objaviti na društvenim mrežama. Intervju je bio sjajan.

Svaki put mi je drago kad se u domovini govori o mom uspjehu" - napisala je djevojka predivnog glasa, koja se zove Laura Marin, a koja je odlučila otpjevati Severininu "Ja samo pjevam".

U kontekstu svega kroz što prolazi splitska pjevačica ovih dana, izvedba nije mogla biti pogođenija, zvuči baš kao podrška, a oduševljeni su i brojni korisnici TikToka, koji su je upravo ondje i vidjeli.

Laura, naime, "nije naša", kako su iznenađeno ustvrdili i u komentarima, budući da djevojka bez ikakvog zamjetnog stranog naglaska pjeva Severininu pjesmu, ne čudi uopće što je većina pomislila kako je u pitanju Hrvatica.

Sve dok se na kraju snimke nije zahvalila radijskoj voditeljici na - "čistokrvnom" španjolskom.

"Naježila sam se", "Anđeoski glas", "Bravo curo", "Divno"... - samo su neki od nebrojenih komentara koji su ispratili snimku. Uživajte u njoj:

@zovemselaura Galicijske medije ne zovu ne vrlo često, ali ovim prilikom su me zvali da snimamo intervju za @RadioCoruña gdje bi morala birati moje najdraže mjesto Korunje.  Ja sam birala trg crkve Svetog Nikole. Moja najdraža crkva Korunje i divno mjesto pun zelenih boja i ptica.  Sat vremena prije intervju-a su me pitali da li mogu da sviram gitaru i pjevati nešto. Posto je bilo za radio, samo sam se fokuširala na zvuk, ali momak dio tima me snimao da izbacim na društvene mreže. Intervju je bila sjajna ☺️ Baš mi je drago svaki put kad se u mojoj domovini se govori o mom uspjehu. #severina #jasamopjevam ♬ sonido original - Laura Marín

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2024 15:13