StoryEditorOCM
KolumneVIJESTI I KONTEKSTI

Tajna kape ministra Hasanbegovića

13. veljače 2016. - 20:18
Zagreb, 110216. Ministar kulture Zlatan Hasanbegovic dao je u Banskim dvorima, poslije sjednice Vlade RH, izjavu za medije vezanu za spornu fotografiju koja se pojavila u tjedniku Novosti. Na fotografiji: ministar Hasanbegovic odlazi nakon izjave. Foto: Dragan Matic/CROPIX

Nije navodno ustaška kapa ovih dana slučajno (raz)otkrivena na glavi hrvatskog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića. Nije važno niti što kapa nije ustaška, već kapa 9. bojne HOS-a, legalne jedinice Hrvatske vojske, u sastavu 114. brigade, ni to što je snimljena ratne 1993. godine.

Važno je da je marljivi „istraživač“ jednog namjenskog, iz proračuna sponzoriranog agitprop-portala, otkrićem ministra Hasanbegovića pod kapom, ispunio i globalne i lokalne zadatke nove revolucije.

Ljudska prava

Globalne trendove i ciljeve nove revolucije, dakako, određuje Moskva, Putinova Moskva. Borba protiv fašizma u Europi je njezin prioritet.

Budnost prema bujanju fašizma u demokratskom svijetu drug Vlado i suradnici održavaju porukama u svakodnevnoj politici, ali svojevrsni manifest te borbe...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:25