StoryEditorOCM
DubrovnikUOČI SVI SVETIH|

Položeni vijenci i zapaljene svijeće na Boninovu

Piše dv
29. listopada 2021. - 11:34

Uoči blagdana Svih svetih i Dušnog dana predstavnici Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije položili su vijence i zapalili svijećekod Spomen križa na groblju Boninovo.

Počast svim poginulim i preminulim hrvatskim braniteljima te stradalim civilima u Domovinskom ratu odali su zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž, pročelnik za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić te gradski vijećnik i potpredsjednik Gradskog vijeća Maro Kristić. Vijence su u ime Dubrovačko-neretvanske županije položili zamjenik župana Joško Cebalo sa suradnicima, predstavnici Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova, Oružanih snaga Republike Hrvatske te Ministarstva hrvatskih branitelja, kao i udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Molitvu za sve pokojne predvodio je župnik župe sv. Petra don Ante Burić.

Predstavnici Grada Dubrovnika, Županije i udruge Hrvatski domobran potom su uz prigodnu molitvu položili vijence i zapalili svijeće i na Domobranskom groblju u Gospinom polju.

Sveta misa za sve poginule branitelje i stradale civile u Domovinskom ratu bit će u utorak, 2. studenog u 18 sati u Katedrali.

02. lipanj 2024 11:42