StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoOBJAVIO COLLIERS

Prodaje se Hotel Odisej na Mljetu, jedini u hrvatskom nacionalnom parku

Piše D. M. L.
21. svibnja 2024. - 14:03

Jedini hotel u hrvatskom nacionalnom parku, onaj na Mljetu, na prodaju je. Objavio je to Colliers Hrvatska, kompanija za profesionalne usluge i upravljanje investicijama.

Kako stoji na njihovim stranicama, Adriatic Luxury Hotels (ALH), vodeća hotelska grupa s portfeljem luksuznih hotela i vila na dubrovačkom području Hrvatske, objavila je stratešku prodaju Hotela Odisej, jedinstvene nekretnine smještene u prekrasnom prirodnom okruženju hrvatskog nacionalnog parka na otoku Mljetu. Mljet se može pohvaliti izvrsnom povezanošću s Dubrovnikom i zračnom lukom, dostupan trajektom i privatnim plovilima, što ovu priliku čini vrlo privlačnom za investitore koji traže takve investicije u prekrasnim priobalnim područjima Hrvatske.

Hotel Odisej u Pomeni je hotel s tri zvjezdice izgrađen 1978. te obnovljen 1996. i 2004., a nudi udobnost gostima s 155 soba i 2 luksuzna apartmana, zauzimajući ukupnu površinu od 8.738 m², uključujući zemljište i hotelsku infrastrukturu. Pruža obilje prostora za opuštanje i razonodu. Osim udobnog smještaja, Hotel Odisej nudi niz sadržaja koji poboljšavaju iskustvo gostiju, uključujući restoran, bar, dječji bazen i plažu, wellness centar i teretanu, zadovoljavajući raznolike potrebe posjetitelja. Unatoč izazovima, hotel je pokazao stabilan rast u broju noćenja i stopi popunjenosti, postupno se vraćajući na razine prije 2019., što ga čini privlačnom investicijskom prilikom u cvatućem turističkom sektoru Hrvatske.

Colliers Hrvatska, kao ekskluzivni posrednik u ovom procesu prodaje, poziva sve potencijalne investitore da dostave Pismo namjere najkasnije do 18. lipnja 2024.

02. lipanj 2024 02:46