StoryEditorOCM
ZabavaMJESTO KOJE SLAVNI OBOŽAVAJU

Tamo gdje navraćaju Beckhamovi, Modrić, Đoković....Poznata engleska manekenka otvorila sezonu na Šipanu

Piše Anđelka Kelava
20. svibnja 2024. - 10:44
Ferne MccannBlitz Pictures/shutterstock Editorial/profimedia/blitz Pictures/shutterstock Editorial/profimedia/

Šipan je postao omiljeno mjesto na koje rado svrate poznate svjetske zvijezde tijekom odmora u našoj zemlji. Sezonu je već otvorila poznata engleska  manekenka Ferne McCann  koja ovih dana uživa u hrvatskoj obali čime se pohvalila na društvenim mrežama. Čini se kako je oduševljena ljetovanjem u Dubrovniku: 

-Vjerujte sami sebi da ćete odabrati ono što je pravo za vas. Najljepši restoran na otoku. Kakav prekrasan, poseban dan u Hrvatskoj - napisala je Ferne na svom instagram profilu.

Ferne Alice McCann  engleska je manekenka i  televizijska voditeljica. Glumila je i u poznatim engleskim serijama, a u vezi je 

s biznismenom Lorrijem Hainesom s kojim ima kćer Finty. Iz prethodne veze ima još jednu kćer, Sunday.

Šipan je zadnjih godina postao nezaobilazno mjesto slavnih osoba.  Tenisač Novak Đoković, bivši nogometaš David Beckham i Bayernovac Manuel Neuer, redatelj Danis Tanović, glumica Eva La Rue. Bili su tu još i kolumbijski pjevač Maluma, nogometaš Real Madrida Marcelo Vieira, Vanessa Bryant, udovica prerano preminulog košarkaša Kobe Bryanta, bivši nogometaš Thierry Henry, modni dizajner Alexander Wang.

Samo su to  neke od poznatih osoba koje su posjetile ovo spektakularno mjesto na našoj obali i uživale u svemu što se na Šipanu nudi.

 

01. lipanj 2024 03:39