StoryEditorOCM
ZabavaŠOK I NEVJERICA

Kim Basinger šokirala neprepoznatljivim izdanjem: pogledajte kako izgleda glumica koja tvrdi da je sto posto prirodna

Piše SCENA SD/JL
8. ožujka 2023. - 10:33

Kim Basinger izgledala je gotovo neprepoznatljivo na proslavi darivanja svoje kćeri Ireland Baldwin čija je tematika bila, ni manje ni više, nego striptiz klub, piše Jutarnji list.

Bivša "Bond djevojka" nosila je minimalno šminke dok je hodala ruku pod ruku sa svojim dečkom, frizerom Mitchom Stoneom. Blistava Basinger, gotovo bez bora, nosila je tamnosivo odijelo i crnu košulju što se slagalo s njezinim crnim svečanim cipelama.

image
Profimedia

Njezina kći Ireland očekuje svoje prvo dijete sa svojim dečkom glazbenikom RAC-om, čije je pravo ime André Allen Anjos. Njezin tata i bivši suprug Kim Basinger, Alec Baldwin, nije prisustvovao svadbenom slavlju, prenosi NY Post.

Glumica, model, zvijezda brojnih filmova, Playboyja i ikona ljepote stekla je slavu osamdesetih, počevši s ulogom Bondove djevojke uz Seana Conneryja u filmu o Jamesu Bondu iz 1983. “Nikad ne reci nikad”. Poznata je i po ulozi u erotskoj drami "Devet i pol tjedana", kao i po ulozi nagrađenoj Oscarom u "LA Povjerljivo".

Basinger, koja se navodno zbog agorafobije zatvorila u sebe i izolirala, česta je meta komentara o plastičnim operacijama. Međutim, nikad nije potvrdila odlazak pod nož, a Ireland je ranije tvrdila da je njezina mama potpuno prirodna.

image
Profimedia

- Ti si najprirodnije najljepša žena koja je ikada postojala i bit ćeš i dalje - Baldwin je to napisala 2012. godine uz fotografiju Basinger iz mladosti, no objava je ubrzo izbrisana na Instagramu.

- Tvoja njega kože, vježbanje i savjeti o zdravoj prehrani me inspiriraju da radim iste stvari - dodala je.

- Dame, ako želite izbjeći botoks i bilo koje druge kozmetičke tretmane, slušajte moju mamu - istaknula je Baldwin i objasnila da njena majka nije imala niti jedan tretman, već se samo klonila sunca.

Još 2006. godine, britanski Evening Standard sugerirao je da je Basinger, tada 52-godišnjakinja, imala čelo koje je izgledalo "nevjerojatno glatko, dok su njezine usne izgledale još punije nego inače" tijekom konferencije za novinare za "The Mermaid Chair", piše Jutarnji list.

image
Profimedia
25. travanj 2024 18:15