StoryEditorOCM
ZagoraMALI ZELENI

NLO iznad Imotskog?! Čudan predmet lebdi poviše naselja, čitatelji kažu: ‘Nije ovo dron!‘; pogledajte snimku i prosudite

Piše Josipa Rimac Vlajčić
20. svibnja 2024. - 16:19
Oni koji se malo bolje razumiju u problematiku reći će kako je možda riječ o meteorološkom balonuSnimio čitatelj

Oblačno poslijepodne u Donjem Prološcu umjesto uobičajenih izletničkih aktivnosti, stanovnicima je donijelo uznemirujući prizor.

Neidentificirani leteći objekt kretao se zrakom iznad kuća, a snimka koju su nam poslali čitatelji uistinu prikazuje neobičnu putanju crne letjelice elipsastog oblika.

Neosporno je da je video je nastao na vidikovcu koji spaja Donji i Gornji Proložac, a kretanja neobične leteće naprave već na prvi pogled prkose zakonima gravitacije.

Pitali smo stručnjake u čemu je "kvaka" i postoji li mogućnost da su Imotsku krajinu posjetili "mali zeleni" s nekog drugog mjesta u svemirskim prostranstvima.

image
Zvonimir Barišin/Cropix/Ilustracija

Odgovor nam nije ponudio puno logičnih objašnjenja, kako kažu, može biti svašta. Nije izgledno kako je riječ o dronu zbog veličine i načina kretanja, a oni koji se malo bolje "tende" u problematiku reći će kako je možda riječ o meteorološkom balonu.

Crni objekt nije najpreciznije snimljen zbog oblačnog dana i amaterske opreme, odnosno običnog mobitela kojim su očevici koji su se zatekli na mjestu događaja snimili tajanstvenu pojavu.

Ipak, već na prvi pogled, jasno je kako je igra na nebu iznad Prološca s razlogom zaintrigirala one koji su pratili čudno kretanje letećeg objekta nad mirnim mjestom Dalmatinske zagore.

Pogledajte snimku u nastavku i prosudite sami.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 11:09