StoryEditorOCM
DalmacijaPRIJETIO SNIMATELJIMA

Počeli pucati živci na Žnjanu: jedan od ugostitelja poručio policiji i inspektorima da će sve dignuti u zrak ako se ponovne vrate, najavio i trodnevni štrajk glađu

Piše G. RADANOVIĆ, N. LULIĆ
24. listopada 2017. - 13:43

Premda se činilo kako će današnji dolazak građevinske inspekcije na Žnjan i početak rušenja bespravnih objekata proteći mirno, o čemu je brinuo i vod interventne policije, vlasnik nelegalne dječje igraonice i kafića "ST Žnjan" s krova je poručio kako će sve dignuti u zrak ako se ponovno vrate.

Također, najavio je i kako iduća tri dana neće jesti ni piti dok vlastoručno ne razmontira ilegalni objekt, dok je fotografima i snimateljima zaprijetio "čekićem u glavu" ako ga nastave snimati.

Kako neslužbeno doznajemo od građevinskih inspektora, svim vlasnici nelegalnih objekata  koji su pokazali inicijativu i samostalno započeli s uklanjanjem bespravnih kvadrata to će biti omogućeno narednih sedam dana, dok će ostalima rušenje započeti već sutra ujutro!

Ipak ništa od rušenja na Žnjanu: inspektori u pratnji policije dali vlasnicima bespravnih kafića rok od sedam dana da sami demontiraju nelegalne objekte, u međuvremenu im isključili i struju

Za zagrijavanje, bager je oko 11 sati počeo rušiti malenu kućicu koju je koristio bejzbol klub "Nada". Zanimljivo, rušenje su započeli bez da su ogradili površinu tako da teška mehanizacija radi tik uz šetače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 18:18